FLYTTER NORDOVER? Paris Saint-Germain vil slå alle rekorder og hente Lionel Messi til klubben i sommer. (AP Photo/Andres Kudacki)
FLYTTER NORDOVER? Paris Saint-Germain vil slå alle rekorder og hente Lionel Messi til klubben i sommer. (AP Photo/Andres Kudacki)

Fotballryktene: – Messi uønsket i Barca - PSG er klar med sjekkheftet

Pep Guardiola og Bayern München jakter engelsk stortalent, mens Luke Shaw kan bli værende i Southampton. Les fredagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Spanske Esport3 la ikke noe i mellom når de i morgentimene fredag kom med følgende melding: «Barcelona ønsker å bli kvitt Lionel Messi». Og som om ikke det var nok, melder TV-kanalen at Real Madrid var svært nære å sikre seg Messi fjor sommer. Den fotrappe argentineren takket nei i siste liten, og dermed gikk Real Madrid heller for Gareth Bale. Uansett, Messi skal altså være uønsket i Barcelona, og Paris Saint-Germain står klar med sjekkheftet. For hvor mye, spurte du? 2,3 milliarder kroner. Lommerusk...

Med Bacary Sagna på vei ut portene på Emirates, er Arséne Wenger på jakt etter en som kan erstatte franskmannen på Arsenals høyreback. Metro skriver at denne erstatteren fort kan bli tyske Sebastian Jung. 23-åringen hever for tiden sin lønn i Eintracht Frankfurt og har spilt 23 kamper i Bundesligaen denne sesongen. Ifølge tyske kilder skal U21-landslagsspilleren være til salgs for rundt 70 millioner kroner.

Det er ikke ofte fotballryktene ikke er innom Luke Shaw. Og heller ikke i dag slipper vi unna den lynraske venstrebacken. Men en litt annen vri blir det. Ifølge Southampton-manager Mauricio Pochettino er det nemlig langt i fra sikkert at 18-åringen forlater St. Mary's i sommer, skriver Independent. Manageren skal ha uttalt at Shaw er Southamptons eiendom, og at det er klubben som avgjør om de vil selge ham eller ikke. Argentineren varter også opp med at han først nylig oppdaget at Shaw er et hett salgsobjekt. Chelsea, Manchester United og PSG skal uansett alle være villig til å smelle rundt 300 millioner kroner bordet for stortalentet, så da spørs det vel om Southampton-eierne greier å bite tennene sammen gjennom sommervinduet.

BLIR HAN? Luke Shaw har blitt linket bort til det som er av storklubber, både i England og i resten av Europa. Nå er det ikke sikkert han drar noen plass allikevel.
BLIR HAN? Luke Shaw har blitt linket bort til det som er av storklubber, både i England og i resten av Europa. Nå er det ikke sikkert han drar noen plass allikevel.

Ajaccio-målvakt Guillermo Ochoa utelukker ikke at han kommer til å spille i Premier League fra høsten av. Tidligere har AC Milan vært nevnt blant aktuelle nye arbeidsgivere for 28-åringen, men nå skal også Liverpool ha vist sin interesse for meksikaneren, melder Daily Express. Utlånte Pepe Reina ser ut til å forlate klubben på permanent basis i sommer, og dermed trenger titteljagende Liverpool en mann som kan utfordre Simon Mignolet mellom stengene.

Med en spillerstall som begynner å dra på årene er Bayern München i full sving med å bygge neste generasjons storlag. Nå gikk det riktig nok ikke så bra med Liverpool-fødte Dale Jennings, som gikk fra Tranmere til Bayern i 2011. Kantspilleren returnerte i fjor til England og Barnsley etter ikke å ha funnet seg til rette i den tyske delstaten. Nå er derimot Pep Guardiola på jakt etter en ny ung engelskmann, nemlig Aston Villas Easah Suliman, skriver Daily Mail. Suliman er en 16 år gammel midtstopper og venstreback som har vært kaptein på det engelske U17-landslaget ved flere anledninger. Så vil sommerens overgangsvindu se om han blir værende i Birmingham-klubben eller om han prøver lykken under Guardiolas vinger fra høsten av.

Newcastle-manager Alan Pardew har en drøm om at Loïc Rémy skal bli værende på St. James', utover låneperioden som utløper i sommer. Det har ikke vært noen hemmelighet at franskmannen, som er på lån fra Queens Park Rangers, vil komme til å forlate de svart- og hvitstripede i sommer, men i følge The Guardian mener Pardew at det er gode muligheter for at spissen blir værende i klubben.

PARDEW VIL SE MER AV DETTE: Newcastle-manageren håper at Loïc Rémy blir værende på St. James' Park.
PARDEW VIL SE MER AV DETTE: Newcastle-manageren håper at Loïc Rémy blir værende på St. James' Park.

Ellers skriver Daily Mirror at Dani Osvaldo (Pablo Daniel Osvaldo) er sterkt ønsket med videre av Juventus. Spissen har denne sesongen vært på lån fra Southampton, men nå vil italienerne prøve å kjøpe han fri fra kontrakten for cirka halvparten av det han kostet (130 millioner kroner) da han kom til St. Mary's fra Roma i fjor.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk