Norge knust av Tsjekkia for andre gang på to dager

2-11 på to kamper mot hockey-stormakten.

MÅLSCORER: Ken André Olimb under OL i Sotsji. (AP Photo/Mark Humphrey)

Det norske ishockeylandslaget var igjen helt sjanseløs og tapte 1-5 for Tsjekkia torsdag.

Roy Johansens menn ville gjøre et forsøk på å slå tilbake etter onsdagens 1-6-nederlag, men det ble tidlig klart at den tsjekkiske overmakten også denne gangen var umulig å hanskes med.

Allerede etter 89 sekunder lå Norge under da Tomas Nosek tok Tsjekkia i ledelsen. Hjemmelaget økte til 2-0 ved Jakub Valsky etter litt over ti minutter.

Tsjekkia fortsatte stormløpet også i midtperioden. I overtall la Bohumil Jank på til 3-0, mens Martin Zatovic scoret vertenes fjerde for kvelden kort tid før det siste pausesignalet lød.

Norge slapp inn det siste baklengsmålet drøyt ni minutter ut i sisteperioden. Ken Andre Olimb satte det norske trøstemålet 2.15 minutter før slutt. Scoringen kom i overtall etter en pasning fra Per-Åge Skrøder.

Kampene mot Tsjekkia var en del av Norges oppkjøring til VM i Hviterussland neste måned. (©NTB)