Fant dildo i torsken - nå er Bjørn (64) kjendis i «hele» verden

– Jeg skulle heller blitt kjent for å ha vunnet stort i lotto eller noe, ler hobbyfiskeren fra Romsdal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han fikk seg en stor overraskelse etter fisketuren, Bjørn Friulnd fra Eidsbygda i Møre og Romsdal.

For inne i torskemagen fant han et sexleketøy. Historien spredte seg raskt i norske medier, og snart også internasjonale medier etter at Åndalsnes avis først omtalte saken. TV 2 omtalte også den lattervekkende saken tidlig.

Bjørn ble nedringt av journalister som ville høre historien hans én gang til.

– Ja første dagen var det omtrent ikke mulig å få gjort annet enn å svare på telefoner, sier den sindige fiskeren til TV 2.

– Skjer bare en gang i livet

Et raskt søk på «Frilund» og «dildo» viser at store mediehus fra Australia i øst til USA i vest har omtalt den fornøyelige historien. Huffington Post, International Business Times, Metro og amerikanske Daily News er bare noen få av alle som har brakt historien ut til verdens befolkning.

– Jeg har et avslappet forhold til saken så, jeg vet ikke hva jeg skal si, sånt skjer jo bare en gang i livet, så det er gøy, sier Frilund til TV 2.

– Hva tenker du om at du har blitt kjent som mannen som fant en dildo i en fisk?

– He he, jeg skulle vel egentlig ønske at jeg heller hadde blitt kjendis over hele jordkloden fordi jeg vant stort i lotto eller noe, sier Frilund.

Sette inn annonse?

Fiskeren fra Eidsbygda forteller at ingen har gjort krav på sexleketøyet, men spøker med at han burde satt inn en annonse.

– Kanskje jeg skulle satt inn en annonse under tapt/funnet med teksten «Har du mistet leketøyet ditt, ligger det på  skjærebenken til Frilund», sier fiskeren, som opplyser at han til nå kun har funnet normalt innhold i torsken og hysa han har dratt opp i påska.