SNART KLAR: Cristiano Ronaldo er snart tilbake fra skade, og satser på å rekke onsdagens mesterligakamp mot Bayern München. (AP Photo/Paul White)
SNART KLAR: Cristiano Ronaldo er snart tilbake fra skade, og satser på å rekke onsdagens mesterligakamp mot Bayern München. (AP Photo/Paul White)

Cristiano Ronaldo håper han spiller mot Bayern München

Real Madrid-stjernen er i klar framgang etter kne- og strekkskaden, og håper å rekke onsdagens mesterligakamp mot Bayern München.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madrid (NTB-Reuters): 
Gullballvinneren har mistet de fire siste Real Madrid-kampene. Han fikk heller ikke med seg finalen i den spanske cupen onsdag kveld, men første kamp i semifinalen i mesterligaen mot tyske Bayern München kommende onsdag håper han å kunne rekke, selv om det er langt fra sikkert.

Les alt om fotball her!

Det var i kvartfinalekampen mot Borussia Dortmund 2. april at Ronaldo pådro seg skaden. Han klarte ikke å fullføre den kampen, og siden har han gått skadd.

Ronaldo leder toppscorerlisten i La Liga denne sesongen, og det er helt klart at trener Carlo Ancelotti desperat kommer til å gjøre alt som er mulig for å få ham med i kampen mot Bayern München om en snau uke.

– Jeg er bedre, mye bedre, sa Ronaldo selv til spansk TV etter cupfinalen som han fulgte fra sidelinjen.

– Nå er jeg kommet så langt i behandlingen at smertene er borte. Jo, framgangen er merkbar, og jeg håper virkelig det skal være mulig å spille onsdag. Jeg ønsker i alle fall å komme tilbake så fort som mulig, sier Ronaldo.

(©NTB)