RENT MEL? Tony Pulis og Crystal Palace har langt på vei sikret seg fornyet kontrakt i Premier League etter fire strake seire. Men har de rent mel i posen? – Nei, mener Cardiffs advokater.
RENT MEL? Tony Pulis og Crystal Palace har langt på vei sikret seg fornyet kontrakt i Premier League etter fire strake seire. Men har de rent mel i posen? – Nei, mener Cardiffs advokater.

– Cardiff mener 0-3-tapet mot Crystal Palace bør annulleres

BBC hevder at Cardiff har levert en formell klage til Premier League der de ber om at resultatet i kampen mot Crystal Palace 5. april blir annullert. Dette avkreftes av en kilde i Cardiff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag i forrige uke kom det frem at Cardiff-eier Vincent Tan mistenkte Crystal Palace for å ha lurt til seg Cardiffs lagoppstilling før kampen mot Crystal Palace.

Nå har klubben skrevet en formell klage til Premier League.

«Cardiffs 0-3-tap mot Crystal Palace i begynnelsen av april bør ikke bli stående», har Solskjærs klubb skrevet i et fem siders langt brev, ifølge BBC.

Dokumentet skal være sendt av klubbens advokater, og det påstås at Crystal Palace-sjef Tony Pulis visste at sportsdirektør Iain Moody prøvde å få fatt i Cardiffs startoppstilling før kampen.

Cardiff mener de har bevis og at dette er et klart regelbrudd. BBC har ikke lykkes i å komme i kontakt med Crystal Palace, som tidligere har benektet påstandene.

I brevet som BBC skal ha fått tilgang til står det at Cardiff ønsker at Premier League skal ta affære og annullere resultatet i kampen mellom de to klubbene.

Torsdag ettermiddag melder derimot nettstedet Wales Online at en kilde i Cardiff nekter for at Ole Gunnar Solskjærs klubb har bedt om at resultatet blir vurdert omgjort, men innrømmer at en formell klage er sendt til Premier League.

BBC kom torsdag kveld med opplysninger om at Solskjær hadde konfrontert Tony Pulis med at Moody hadde tatt direkte kontakt med Cardiff-spilleren Aron Gunnarsson for å få lagoppstillingen.

Gunnarsson har benektet dette, og klubben sies å tro på ham, men Solskjær var ikke blid på motparten ifølge den britiske statskanalen.

– Jeg synes det er avskyelig at din sportssjef skriver til en av mine spillere for å få laget vårt, skal Solskjær ha sagt ifølge kilder.

Pulis skal på sin side ha forstått Solskjærs innvendinger og sagt at han ikke hadde ønsket seg den hjelpen fra sin egen kollega i Crystal Palace. 

Les alt om fotball her!