Dette gjør kjendisene i påsken

Bypåske, oppussing og soling i bikini... Se bildeserie!

Noen nyter påsken på en solfylt strand, slik som «Heart of Dixie»-stjernen Rachel Bilson og kjæresten som koste seg i Mexico, og «Vampire Diaries»-stjernen Candice Accola og hennes forlovede i solsteiken på Hawaii.

Andre feirer bypåske, slik som Shakira og Gerard Pique som dro på akvarium i Barcelona, kronprinsesse Victoria med lille Estelle som dro på akvarium i Stockholm, og alltid stilige Lily Allen som sprader rundt i Londons gater.

Her hjemme i Norge tilsier tradisjonen av vi skal reise på fjellet med ski og nistepakke, men det ser ut som om det er bypåske som gjelder for de norske kjendisene:

– Bypåske funker, skriver Jenny Skavlan på sin Instagram, og legger ut bilde av seg selv sammen med Fam Irvoll, Malin Pettesen og Gitte Witt.

– Afterski... Minus ski... Så: "after", skriver Maria Mena på sin Instagram.

Tidligere i uken har hun vist fram hvordan hun lar håret gå inn i påskeferiemodus:

Tone Damli og kjæresten er ifølge hennes Instagram på påskeferie i Sogndal, hvor hun nøt solen på Kafé Krydder:

Lene Alexandra bruker påsken på å pusse opp leilighet, og mener det er noe av det mest spennende hun har gjort hittil i livet:

– Det må jo være litt som å være gravid! Utrolig spennende å se endringene som skjer og hva som blir skapt, skriver hun på Instagram.

Fotballfrue bruker påskeferien på spa og hotellopphold på Farris bad, så det blir neppe noen fjelltur der heller: