FANGET: En tre år gammel gutt ble meldt savnet av moren i Lincoln i Nebraska mandag. Han ble funnet igjen i denne spillemaskinen (AP Photo/Courtesy Rachell Hildreth)
FANGET: En tre år gammel gutt ble meldt savnet av moren i Lincoln i Nebraska mandag. Han ble funnet igjen i denne spillemaskinen (AP Photo/Courtesy Rachell Hildreth)

Fant igjen savnet sønn (3) her (!)

En 24 år gammel kvinne ringte politiet i Nebraska og meldte sønnen savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to dager siden ringte en 24 år gammel kvinne i Lincoln i Nebraska politiets nødtelefon. Årsaken var at hennes tre år gamle sønn var borte fra leiligheten, melder nyhetsbyrået AP

Uvisst for både politiet og moren, hadde ansatte ved bowlinghallen rett over gaten oppdaget en guttunge inne i spillemaskinen full av leker.

– Lekte med kosedyrene 

Rachell Hildreth kunne ikke tro sine egne øyne da hun så 3-åringen inne i maskinen. 

– Det sto en tre år gammel gutt inne i maskinen og lekte med kosedyrene. Han kastet dem bare rundt, sier hun til CNN. 

Hun tror at gutten har klatret inn luken der premiene kommer ut, og forteller at han verken var skadet eller redd da han ble oppdaget. 

– Det må ha vært 25 personer som sto rundt ham, men han enset dem ikke. Han bare lekte med kosedyrene. 

Fikk beholde kosedyr

Så ble spørsmålet hvordan de skulle få ham ut igjen. De ringte leverandøren for å få tak i nøkkelen, og politiet, for å få tak i foreldrene til gutten. 

Da viste det seg at en bekymret mor som bor rett over gaten hadde ringt politiet en stund i forveien og etterlyst en liten gutt. 

Dermed ble de to lykkelig gjenforent. Tre-åringen kom uskadd fra hendelsen, og fikk til og med lov til å beholde et av kosedyrene som et minne om den utrolige reisen.