USTOPPELIGE EVERTON: Everton har kun tapt en hjemmekamp denne sesongen og er storfavoritter mot Crystal Palace.
USTOPPELIGE EVERTON: Everton har kun tapt en hjemmekamp denne sesongen og er storfavoritter mot Crystal Palace.

Rekdal tror Everton tar sin syvende strake seier - sjekk dagens tips!

Rekdal kombinerer Everton-seier med allsvensk og dansk toppfotball til 3,45 i odds.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

EVERTON - CRYSTAL PALACE (PREMIER LEAGUE) H: 1,38 U: 4,15 B: 6,95

Everton er nesten uslåelige hjemme på Goodison Park. De har tapt kun en eneste hjemmekamp denne sesongen i alle konkurranser - mot Sunderland av alle lag. Nå er de i knallform med seks strake seire i Premier League til tross for en del skader. Nå kriger de med Arsenal om Europa League-plassen, og kan ta den tilbake fra Arsenal som klatret opp på den tirsdag. Crystal Palace har tatt et stort steg mot ny kontrakt i Premier League med tre strake seire uten å slippe inn mål. Everton-kaptein Phil Jagielka er fortsatt ute med skade, men kan snart være tilbake, det samme med Steven Pienaar. For Palace er Kagisho Dikgacoi og Yannick Bolasie usikre. Selv om Crystal Palace er i form, så er Everton så utrolig sterke hjemme at her er de store favoritter.

 

HÄCKEN - HALMSTAD (ALLSVENSKAN) H: 1,43 U: 3,60 B: 5,85

Allsvenskan er såvidt i gang i Sverige. Häcken står med seier over Norrköping i serieåpningen før de tapte mot Elfsborg og Helsingborg. Halmstad tapte de to første kampene mot Örebro og Djurgården før de spilte 0-0 mot Norrköping. Det spørs om noen av disse lagene ender opp med seriemesterskapet. Häcken mangler den viktige vingen Leonard Zuta ettersom han ble utvist i forrige kamp. Midtbanespiller Samuel Gustafson er ute med skade for hjemmelaget. Halmstad holdt seg oppe i Allsvenskan med nød og neppe i fjor etter å ha slått GIF Sundsvall i kvalifisering. De har ingen skader eller suspensjoner. 

 

VIBORG - AAB (SUPERLIGAEN) H: 3,70 U: 3,30 B: 1,75

Aalborg topper nå Superligaen fire poeng foran FC Midtjylland på andreplassen. Viborg ligger på nedrykk 2 poeng bak AGF Aarhus på trygg plass. Her kan Aalborg ta et langt skritt mot seriemesterskapet - det første siden 2008. Allikevel er det mørke skyer i horisonten for Aalborg før denne kampen. Den farlige angrepsduoen Jönsson / Spalvis kan være ute. Jönsson er definitivt ute, mens litauiske Spalvis er syk. 19-årige Spalvis har scoret seks mål på fire kamper for Aalborg og vil bli savnet. Aalborg er uansett i form og har vunnet fem kamper på rad, sist 2-0 over Brøndby. Viborg har kun en seier på de siste åtte kampene og tapte 1-3 for Randers sist. Aalborg er favoritter uansett, men kan få det tøft om hele angrepsduoen er ute.