Hevder han ble slått ned av motstander i denne situasjonen

– En av de styggeste episodene i norsk håndball de siste årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bækkelaget krever flere måneders utestengelse for Arendal-spiller Kenny Ekman etter søndagens kamp i Postenligaen.

Fredrik Lundgren på Bækkelaget hevder at Ekman slo til ham i halsregionen med vilje. Lundgren betegner situasjonen som et overfall.

– Det er vel en av de styggeste episodene som har vært i norsk håndball de siste årene. Jeg vet ikke om det har vært noen styggere, sier Lundgren til TV 2.

– Det var ikke meningen å treffe ham så hardt. Jeg skulle rykke meg løs fra duellen. Så slo jeg med høyre arm og traff litt uheldig, kontrer Ekman.

TV-bildene viser at Lundgren går i bakken i sammenstøtet med Ekman. Etter kampen hevder også Bækkelaget at Ekman viser en medspiller hva han gjorde mot Lundgren.

– Ingen forklaring eller beklagelse fra ham. Slik som det ser ut på TV-bildene, ser det ut som han er mest fornøyd over det som har skjedd, sier Lundgren. 

Bækkelaget har rapportert hendelsen til Norges håndballforbund, men domskomiteen synes ikke TV-bildene er tydelige nok til å utestenge Ekman før det eventuelt kommer flere opplysninger i saken.

– Det må jo bli en lang karantene, noe annet kan jeg ikke tenke meg. Jeg vet ikke helt hva som skal til for at man skal utestenge noen ut fra TV-bilder. Det må vel være at noen har med seg en kniv inn på arenaen, sier Lundgren.

Ekman bedyrer at det ikke var meningen å skade Lundgren.

– Jeg beklager det som skjedde og håper ikke jeg skadet ham, sier Ekman.

– Er du en spiller som av og til kan miste hodet?

– Det får jeg vel svare ja på. Jeg har vel sagt til alle aviser at jeg er. Jeg er en spiller med temperament. Jeg gir og tar imot juling. Så kan det gå litt over styr iblant. Det er noe man må lære seg.