Dansk skuespiller fikk smake Kate Uptons supermodell-pisk 

Sports Illustrated-modellen Kate Upton pisket litt for hardt da hun skulle spille inn SM-scene med «Game og Thrones»-skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. 

Bikinimodell Kate Upton fikk virkelig prøve ut skuespiller-talentet da hun i sin debut-film «The Other Woman», måtte spille en scene der hun pisker motspiller Nikolaj Coster-Waldau.

–  Det er min første film og jeg gjorde bare som jeg fikk beskjed om, smiler Upton lurt.

10% mindre hardt

Scenen ble klippet bort fra filmen, men Nikolaj, best kjent fra TV-serien «Game of Thrones», håper scenen kommer som ekstramateriale på DVD. 

– Det var en scene med Kate og meg, på en måte en SM-scene hvor hun måtte piske meg. Da vi skulle spille den inn gikk hun virkelig inn i rollen. Jeg var bundet fast, så jeg slapp ikke akkurat unna. Hun pisket og jeg sa; Det var kjempebra, gjør det du må for å komme inn i karakteren, men kanskje du neste gang kan gjøre det 10% mindre hardt?, forteller Niokolaj til nyhetsbyrået aptn.

Tok selfie av rumpa

Ifølge den danske skuespilleren holdt regissøren på å le seg i hjel. 

– Han ba henne fortsette mens han lo og lo. Etterpå tok jeg en selfie av rumpa som hadde et vakkert stort rosa merke. Etter et par dager viste jeg det fram til alle på settet. Jeg viste dem rumpa mi som da hadde de vakreste lilla fargene over det hele.

AU: Nikolaj Coster-Waldaus' selfie av rumpa etter scenen der han ble pisket.
AU: Nikolaj Coster-Waldaus' selfie av rumpa etter scenen der han ble pisket.

– Jeg kan bruke pisk

Kate Upton mener Nikolaj kan skylde seg selv.

– Jeg rir hester, så jeg kan bruke pisk, forteller hun og legger til; jeg advarte han og sa at jeg hadde fått beskjed om å piske han, men han sa hele tiden at det var greit.

Selv er Sports Illustrated-modellen glad scenen ble klippet ut av filmen.

– Jeg var ikke helt komfortabel med det, for jeg syntes ikke det passet helt til min karakter, så jeg er glad den ble fjernet.