WHAT TO DO? Det er ikke lett for Jürgen Klopp når han kan velge mellom Manchester United, Barcelona og Borussia Dortmund. (AP Photo/Kerstin Joensson)
WHAT TO DO? Det er ikke lett for Jürgen Klopp når han kan velge mellom Manchester United, Barcelona og Borussia Dortmund. (AP Photo/Kerstin Joensson)

Fotballryktene:
– Dette kan bli Manchester Uniteds nye manager

Og Liverpool vil raide erkerivalen for deres største stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Så sitter kanskje ikke David Moyes så trygt likevel. Han har nok fortsatt Sir Alex Fergusons støtte, men etter hvert som månedene går, så mister nok den gamle manageren innflytelse over styre og stell på Old Trafford. Ryktene om at klubben møtte Louis van Gaal om managerjobben i forrige uke har gått sin seiersgang på internettet, og nå skriver Daily Mirror at Borussia Dortmund-sjef Jürgen Klopp  er klubbledelsens førstevalg. Men tyskeren står også på Barcelonas ønskeliste, og katalanerne vil nok gi Manchester United kamp dersom de setter Tata Martino på flyet etter sesongen.

Manchester United må kjempe med en annen spansk storklubb også. For nå skal Real Madrid ha bestemt seg for at de vil ha Sporting Lisboas William Carvalho. Ifølge Daily Mirror skal de kongelige fra den spanske hovedstaden allerede ha innledet samtaler med portugiserne om en overgang.

Når en overpresterer en hel sesong og plutselig står i posisjon til å vinne hele Premier League, da kommer også overmotet. For nå vil Liverpool raide naborivalen Everton for deres mest verdifulle juvel. Ifølge Daily Star vil de røde bla opp 350 millioner kroner for å hente Ross Barkley fra den blå delen av byen. Begge Manchester-klubbene og Chelsea har også vært koblet til 20-åringen. Og det spørs om Barkley vil trosse både egen overbevisning og familiens ære ved å gå til Liverpool. Barkley har vært Everton-fan siden han ble født, og ville trolig trenge livvakter for all fremtid dersom han skulle velge å bytte side. Han ville i så fall blitt den første siden Abel Xavier gjorde det i 2002, som tok turen fra Goodison Park til Anfield.

Da er det nok større sannsynlighet at Udineses midtbanemotor Emmaniel Badu dukker opp i rødt til høsten. 23-åringen kan være på vei bort, men Udinese vil ikke selge før etter VM. Liverpool lokker med Champions League-fotball, noe Badu skal være veldig interessert i å prøve, skriver Daily Star.

Liverpool ønsker seg en ny keeper som kan utfordre Simon Mignolet om plassen. Klubben skal ha fulgt den meksikanske landslagskeeperen Guillermo Ochoa den siste tiden. 28-åringens kontrakt med Ajaccio går ut ved sesongslutt, men talkSPORT skriver at han foretrekker en overgang til Marseille fremfor å dra til England.

Det kan se ut til at Jose Mourinho har planer om å jobbe mye i sommer. For portugiseren vil bygge om spillerstallen sin, samtidig som han skal balansere bøkene for å holde seg på riktig side i forhold til Financial Fair Play-reglene til UEFA. Nå melder Daily Mirror at Paris Saint-Germain-duoen Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi begge vil til de blå neste sesong. Duoen vil koste i overkant av 700 millioner kroner, og vil bite kraftig fra seg i klubbens lønnsbudsjett.

Da er det greit å kvitte seg med en som allerede forsyner seg grovt av det samme lønningsfatet. Og nå snakker Inter-direktør Marco Fassone åpent på klubbens hjemmeside om en mulig overgang for Fernando Torres. Dermed kan muligens et gedigent utskiftssluk tettes igjen for Mourinho, selv om han neppe får spesielt godt betalt for den kronisk underpresterende spanjolen.

FIFA-agenten Francois Gallardo elsker å snakke med media. Og han har heller ingen sperrer i forhold til å prate om overganger. Nå hevder han at Mourinho er så keen på Luka Modric at han er villig til å la Oscar gå til Real Madrid som en del av overgangen. I tillegg vil Mourinho ta med et par pengesekker fra pengebingen til Roman Abramovitsj for å få kroaten tilbake til London, skriver La Sexta. Gallardo, som blant andre representerer Edinson Cavani, har tidligere uttalt at Lionel Messi kommer til å forlate Barcelona i sommer og at Toni Kroos vil til Real Madrid.

Også Arsenal planlegger et raid på Real Madrid. Men naturlig nok så går ikke de for den spanske storklubbens stjerner. Men ifølge Daily Mirror har Arsene Wenger sett seg ut to unggutter som han vil ha til London. Ikke overraskende er Alvaro Morata en av dem. Spissen med færrest minutter per scoring i La Liga denne sesongen har lenge vært på Wengers ønskeliste. Men nå ønsker Arsenal-sjefen å ta med seg Casemiro i samme slengen når han først skal forhandle med Real-ledelsen. 22-åringen har imponert de gangene han har fått sjansen for Los Blancos, men sliter likevel med å slå helt gjennom i klubben.

Daily Mail har også Morata på Wengers liste før sommershoppingen starter. Avisen hevder at Arsenal kommer til å handle tidlig denne sommeren for å unngå å gå i samme felle som i fjor, hvor Wenger satset alt på Luis Suarez og ikke hadde noen plan B da den overgangen gikk i vasken. Nå skal The Gunners allerede være i kontakt med Real Madrid og Schalke 04 med tanke på overganger for Morata og Julian Draxler. Neste navnet på listen skal være Bayer Leverkusens Lars Bender

Nederlandske Daryl Janmaat kan bli Arsenals nye høyreback. 24-åringen nekter å skrive ny kontrakt med Feyenoord, og har bare ett år igjen på De Kuip. The Gunners har fulgt Janmaat lenge. Ifølge Algemeen Dagblad åpner nå Feyenoord for å selge både Janmaat og Stefan de Vrij etter sommerens VM.

Hatem Ben Arfas tid i Newcastle ser ut til å gå mot slutten. Franskmannen skal nok en gang ha havnet på kant med lagkompiser, og skal også ha kranglet med manager Alan Pardew. Nå skriver Daily Mirror at episoden etter kampen mot Stoke skal ha fått begeret til å renne over, og Ben Arfa kan ha spilt sin siste kamp for Newcastle. Inter skal være interessert i hente ham til Italia.

Atletico Madrid innser at Diego Costa forsvinner til sommeren, og klubben har tradisjon for å erstatte sine måltjuver. Fernando TorresDiego ForlanSergio AgüeroRadamel FalcaoDavid Villa og Costa. Ingen skal beskylde Atletico for ikke å få frem det beste i sine spisser. Ifølge Daily Mail skal Queens Park Rangers-spissen Loic Remy toppe ønskelisten til Diego Simeone. Franskmannen har vist han kan score mål i både Premier League og Ligue 1, og kommer relativt billig. Men Simeone har vært i England og sett seg ut flere potensielle Costa-erstattere. Chelseas Romelu Lukaku har tidligere vært nevnt, men også Javier Hernandez fra Manchester United er på listen. Og skulle Tottenham forsøke å få litt igjen for sine milliardflopper, så står døren på Vicente Calderon åpen for Roberto Soldado også.

Det skjer ting i India for tiden. En indisk superliga er på trappene, og den første sesongen vil bli en kompaktløsning som går fra september til november i år. For å skape oppmerksomhet rundt ligaen, ønsker inderne å hente noen av de største navnene i fotballen til å spille åpningssesongen, men de bommet med noen år på utløpsdatoen på stjernene som er forventet å dukke opp. Thierry HenryFredrik Ljungberg og Hernan Crespo er de store trekkplasterne, skriver Daily Mail.