STOLT : Kate Upton elsker puppene sine, men ønsker allikevel at de var mindre. Foto: Stellapictures.
STOLT : Kate Upton elsker puppene sine, men ønsker allikevel at de var mindre. Foto: Stellapictures.

Kate Upton: – Skulle ønske jeg hadde mindre pupper

Den britiske modellen vil være rollemodell.

Kate Upton (21) er aktuell i filmen «The Other Woman» sammen med Cameron Diaz. Nå vil hun gjerne være en positiv rollemodell for kvinner med former.

Lettkledd modell

Men selv om hun har tjent seg søkkrik på sine former, og har tjent mer enn 40 millioner kroner på å være lettkledd modell skulle hun noengang ønske at hun hadde mindre bryster.

– Jeg ønsker at jeg hadde mindre pupper hver eneste dag. Jeg ville nemlig elsket hvis jeg kunne gå i små topper uten BH, sier Kate Upton til The Sun on Sunday.

Bikinimodell: Kate Upton pryder her coveret på Sport Illustrated. Foto: Stellapictures.
Bikinimodell: Kate Upton pryder her coveret på Sport Illustrated. Foto: Stellapictures.

Kontroversiell

Bikinimodell Kate Upton (21) ble superkjendis over natten da hun prydet forsiden til det anerkjente sportsmagasinet Sports Illustrateds badetøyutgave i 2012.

Etter debuten som forsidepike har ungjenta måtte tåle mye kritikk for sin formfulle kropp, og hennes mange kontroversielle fotoshoots.

– Hver dag tenker jeg at livet ville vært lettere med mindre bryster. Også fordi folk hele tiden snakker om puppene mine. Jeg skulle faktisk ønske at jeg kunne ta puppene mine av og på når jeg hadde lyst, avslutter Kate Upton til The Sun on Sunday.

– Elsk din kropp

Kate Upton er ikke så fortvilet når alt kommer til alt, og tjener tross alt gode penger på gode former.

– Jeg elsker mine pupper og størrelsen, og det er en viktig beskjed å sende til unge jenter. Elsk deg selv og elsk din kropp.

Det er altfor lett å være negativ og selvdestruktiv. Hvis man elsker seg selv, blir man mer glad i livet, avslutter Upton.