Bubba Watson vant Masters igjen

Amerikaneren vant US Masters i golf for annen gang på de tre siste årene.

SIKRET: Bubba Watson etter å ha sikret seieren i US Masters. AFP PHOTO/Emmanuel DUNAND

For to år siden sikret han sin første majortittel etter et spennende omspill mot Louis Oosthuizen.

Søndag var 35-åringen litt for god for konkurrentene, leverte en 69-runde og seiret med tre slag.

Før siste dag var han i delt ledelse med Jordan Spieth (20), som kunne blitt den yngste vinner av turneringen noensinne.

Spieth ledet på ett tidspunkt søndag med to slag, men han falt av mot slutten og delte 2.-plassen med svenske Jonas Blixt.

50-årige Miguel Angel Jimenez fra Spania tok fjerdeplassen ett slag bak de to Masters-debutantene.

Watson har vunnet bare en annen turnering siden han vant sin første grønne jakke i 2012. (©NTB)