SLIK BLIR DE HUSKET: Alltid smilende, og alltid sammen. Foreldrene og besteforeldrene har offentliggjort dette bildet av jentene Jocelyn og Shaylyn Spurlock til pressen.
SLIK BLIR DE HUSKET: Alltid smilende, og alltid sammen. Foreldrene og besteforeldrene har offentliggjort dette bildet av jentene Jocelyn og Shaylyn Spurlock til pressen.

Tvillinger funnet druknet i regnvannet i naboens basseng – hånd i hånd

Bare tre dager etter at de sprudlende toåringene var brudepiker i foreldrenes bryllup, druknet de under tragiske omstendigheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slektningene kalte Jocelyn og Shaylyn Spurlock for «Tornado Twins» – tornadotvillingene.

Lørdag ble de gravlagt i samme kiste etter at de uatskillelige jentene ble funnet druknet i regnvannet som hadde samlet seg på trekket over naboens basseng i Indiana i USA. 

De to jentene hadde vandret av gårde ut fra bestemorens hus, da hun var i et annet rom. Bare kort tid senere kom moren Bryeanna Spurlock for å hente dem etter et ærend, og oppdaget at de var borte.

Over en time senere ble de funnet livløse i regnvannet på bassengtrekket – fortsatt hånd i hånd. De ble i all hast brakt til sykehus, men legene måtte innse at livene til jentene ikke stod til å redde.

Bare tre dager tidligere hadde de vært brudepiker da moren og faren giftet seg i Center Township i Indiana. Lørdag ble de gravlagt fra samme kirke.

– Vi feiret bryllup der 5. april, og nå skal vi ha begravelse bare en uke senere. Det vil bli svært tungt for oss, sa jentenes bestefar Jim Conley til TV-kanalen WCPO.

– Å se dem ligge side om side i kisten var utrolig tungt, siden de var så fulle av liv, sa Conley etter begravelsen.

Han forteller at de alltid var sammen.

– De var aldri noensinne borte fra hverandre. Om en gikk avgårde, så fulgte den andre etter. Vi hadde to senger i vårt hus, men de ville bare sove i den samme, sier Conley.

Han karakteriserer det som en skjebnens ironi at denne trengen til å være sammen om alt kan ha blitt fatal for jentene.

De satt i utgangspunktet og så favorittprogrammet sitt på TV, da de plutselig klarte å snike seg ut. De gikk til en nabo, to hus bortenfor bestemorens hus. Det var også en nabo som til slutt fant dem.

– Noen brannmenn og mannen min så noe i naboens basseng. Vi innså at det var et lite barn. Jeg løpte bort, løftet opp en av jentene før en brannmann fikk startet hjerte- og lungeredning, sier Heather Bressert til TV-kanalen.

Politiet etterforsker saken, men mener det hele er en tragisk ulykke.