Nektet å ta ekskonens nye kjæreste i hånden

Men det var Mauro Icardi som stakk av med prinsessen, mål og alle tre poeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sampdoria-Inter 0-4

Se all dramatikken i videovinduet øverst i saken. (Video med tillatelse fra C More)

Kampen mellom Genoa-laget Sampdoria og Inter er normalt ikke et derby, men søndagens kamp ble likevel døpt til «Derby della Wanda Nara» av spøkefulle fans.

Grunnen er den pikante situasjonen mellom Sampdoria-spiss Maxi López og Inter-angriper Mauro Icardi.

Var venner

López var tidligere gift med den argentinske modellen Wanda Nara, og har tre barn med skjønnheten. Nå er Nara kjæreste med tidligere Sampdoria-spiller Icardi.

De to var tidligere venner, men etter at den nåværende Inter-spilleren kurtiserte Nara da han hørte at ekteskapet hadde havarert.

Da lagenes spillere hilste på hverandre før kampstart stakk Mauro Icardi frem hånden for å hilse på elskerens tidligere kjæreste. Det ble bryskt avfeid av López som så en annen vei og holdt armene rolig langs siden.

En del av grunnen skal ha vært at Icardi har lagt ut bilder av López' barn på sosiale medier.

Rasende Sampdoria-spiller

Bedre skulle det ikke bli for López da kampen startet.

For å gni salt i såret var det nemlig Mauro Icardi som var på enden av et godt Inter-angrep og satte inn 1-0 til gjestene.

Sampdoria-spissen kan i alle fall trøste seg med at han har støtten fra lagkamaretene. Etter Icardis ledermål pådro nemlig Andrea Costa på seg et gult kort - for å komme med sine mishagsytringer mot Icardi.

TV-bildene viser tydelig at Costa, som satt på benken, roper den italienske varianten av horesønn til målscoreren.

Bommet på straffe

Det var imidlertid ingen ende på ulykken for López.

Da Sampdoria fikk straffe etter 18 minutter var det nemlig han som troppet opp som straffetaker. Da var nok intensjonen en helt annen enn utfallet. Argentinerens svake straffe ble nemlig reddet av Inter-keeper Samir Handanovic. 

Og verre skulle det bli.

Bare minuttet etter straffebommen ble Sampdorias Éder utvist da han fikk gult kort for filming, og ytterligere ett for å ha havnet i en opphetet diskusjon med flere spillere involvert i etterkant av situasjonen. Walter Samuel fikk også gult kort i situasjonen.

Icardi scoret igjen

Da ble det tøft for hjemmelaget, og Walter Samuel doblet Inters ledelse da timen var passert på Stadio Luigi Ferraris. 

To minutter senere var katastrofen komplett for Maxi López da erkefienden scoret igjen. Fem minutter etter gikk han av banen som den store triumfatoren, men til pipekonsert og mishagsytringer fra hjemmefansen. Det er tvilsomt om han bryr seg stort om det.

Etter at han gikk av banen la Rodrigo Palacio på til 4-0 for gjestene.

Se all dramatikken i videovinduet øverst i saken. (Video med tillatelse fra C More)