FEMÅRSKONTRAKT: Manchester City vil tilby Romelu Lukaku, ikke fire, men en femårskontrakt. Foto: Scanpix.
FEMÅRSKONTRAKT: Manchester City vil tilby Romelu Lukaku, ikke fire, men en femårskontrakt. Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Manchester City vil lure Lukaku til Etihad

Mens Atlético Madrids Koke sier nei takk til David Moyes og Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Det er ventet storhandel av Manchester United og David Moyes i sommer etter at det ble klart at så mange som ti spillere kan forlate klubben etter sesongen.

To av de som står på den tidligere Everton-managerens radar er Southampton-duoen Luke Shaw og Adam Lallana. Men ifølge Express, som har saken, vil Saints gjøre alt de kan for å holde på spillerne, eller i det minste kreve en stor sum. Spesielt Shaw er et ettertraktet engelsk talent, og siden José Mourinho visstnok skal ha begynt å tvile på om han faktisk vil ha venstrebacken, som faktisk er Chelsea-supporter, ser det ut til at Moyes leder racet. Til sammen skal de to koste rundt 350 millioner kroner.

Men samme avis skriver også at Moyes kan bare glemme å hente Atlético Madrids midtbanespiller, Koke. 22-åringen er en ekte Atlético-gutt og signerte en ny kontrakt i januar. Klubben gjør det veldig bra denne sesongen og ligger an til å vinne La Liga samtidig som de er i semifinalen i Mesterligaen, og da kan man forstå at han ønsker å bli. 

– Jeg ønsker å fortsette her, og det er grunnen til at jeg signerte en langtidskontrakt. Fremtiden min her vil bli langvarig, siteres han på.

En som ikke har en særlig lang fremtid i sin klubb er Demba Ba. Chelsea-spissen skjøt Chelsea videre til semifinalen i Mesterligaen tidligere denne uken, men senegalseren skal være så lei av benketilværelsen at nå vil han bort. Til Mirror sier han at den tilværelsen neppe kommer til å endre seg, og at han håper å finne en ny klubb i sommer.

Manchester Citys eneste spiller fra eget akademi, Micah Richards, sier han ikke kommer til å signere ny kontrakt med klubben. 25-åringen har ett år igjen av kontrakten sin på Etihad, men er så lei av mangelen på spilletid at han ønsker å forlate klubben i sommer. Ifølge kilder Daily Star har snakket med, skal Richards ha gitt beskjed til klubben om dette i slutten av mars.

Bacary Sagna nekter å signere ny kontrakt med Arsenal så lenge han ikke får kravene sine oppfylt. Nå ser det ut til at The Gunners har startet forberedelsene til et liv uten den franske backen. I sommer planlegger de nemlig å erstatte 31-åringen med Touolouse-forsvarer Serge Aurier fra Elfenbenskysten. 21-åringen har imponert denne sesongen og blitt beskrevet som Ligue 1s Dani Alves, melder Daily Star.

Det ser ikke ut til at Aly Cissokho blir hentet på permanent basis til Liverpool, noe som betyr at han vil returnere til Valencia etter sesongen. 26-åringen, som har spilt 14 kamper i ligaen for Liverpool denne sesongen, skal stå på både Inter Milan og AC Milans ønskeliste, hevder Inside Futbol.

Hvor spiller Romelu Lukaku neste sesong? I Chelsea, vil en Chelsea-supporter svare. I Everton, håper Roberto Martínez. I Manchester City, hevder The Sun. Den engelske tabloidavisen skriver at Manuel Pellegrini ønsker å kvitte seg med Edin Dzeko og heller hente 20-åringen på en femårskontrakt.

En som garantert blir i Chelsea er Cesar Azpilicueta, også kjent som "Dave" blant Chelsea-fansen. Mirror skriver nemlig at venstrebacken, som egentlig er høyreback, har fått tilbud om en ny kontrakt.

I går skrev flere aviser at Manchester United og Louis van Gaal var i møter for å diskutere muligheten for at nederlenderen kan ta over på Old Trafford i sommer. Van Gaal er allerede blitt linket til Tottenham, men ifølge Mirror er det Arsenal-jobben han ønsker. Nå venter han bare på om Arsène Wenger skal signere en ny kontrakt eller ikke.