Billigere godteri enn noen gang: – Det å nyte går over i fråtsing

Ernæringsfysiolog Tine Sundfør reagerer på den massive markedsføringen og priskrigen på påskegodt. 

KJØPER MER: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør mener de ekstra lave prisene på godteri i påsken, gjør at vi kjøper og spiser for mye sukker. Foto: Anita Sælø / TV 2
KJØPER MER: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør mener de ekstra lave prisene på godteri i påsken, gjør at vi kjøper og spiser for mye sukker. Foto: Anita Sælø / TV 2

Nordmenn assosierer påsken med sol, skiføre, lammelår, skirenn - og godteri. Tradisjonen med påskeegg på påskeaften står sterkt i mange norske hjem. I alle landets dagligvarebutikker står tilbudene om godteri på rekke og rad, til tjeneste for å fylle opp tusenvis av påskeegg. Priskrigen på smågodt er spesielt fremtredende, og nordmenn sikrer seg kilovis med smågodt til under førti kroner kiloen. - He

Mer innhold fra TV 2