Who's your Dadi?

Jón Dadi Bödvarsson ble Viking-helt nok en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da det gikk mot 0-0 på et regntungt Åråsen, dukket Jon Dadi Bödvarsson opp og løp inn seieren for Viking. Islendingen har scoret samtlige av Stavanger-lagets mål i eliteserien i år.

På et regntungt Åråsen sprudlet ikke Lillestrøm på samme måte som sist helg, da det ble 4-1 over Sandnes Ulf. Og selv om det meste handlet om hjemmelaget i lørdagens kamp, var det Vikings superinnbytter som stjal overskriftene igjen.

Bödvarsson var for tredje strake kamp vraket fra startoppstillingen til fordel for Veton Berisha, men igjen viste han seg tilliten verdig som innbytter. I første serierunde ordnet han 2-2 mot Rosenborg. Lørdag løp han fra Ruben Gabrielsen, som til da hadde vært feilfri, rundet keeper Arnold Origi og satte trygt inn kampens eneste mål.

Lillestrøm kom med et par solide forsøk på utligning i tilleggstiden. Først ble Marius Lundemos heading reddet på streken av Trond Erik Bertelsen. Deretter ropte hele Åråsen på straffe da Frode Kippe gikk i bakken i Viking-feltet.

Sistnevnte situasjon vil nok bli heftig diskutert, men dommer Per Ivar Staberg virket sikker i sin sak da han vinket spillet videre.

Viking har ikke for vane å vinne lørdagskamper i eliteserien. Denne runden skjedde det mye takket være Lillestrøms manglende presisjon offensivt. Hjemmelaget styrte spillet i det meste av kampen, men tross flere kvalifiserte sjanser gikk gultrøyene målløse av banen. (©NTB)