Slik får du en dronning til å flire

Dronning Elizabeth har verdens mest berømte «stiff upper lip». Her bryter hun ut i et sjeldent øyeblikk av ukontrollert latter!

De kongelige i England er ekstremt behersket med å vise sterke følelser i offentligheten. Men av og til klarer de slett ikke holde seg!

Da hun fredag stod med prins Philip ved sin side for å ta farvel med Irlands president på Windsor slott, fanget fotografene dette herlige øyeblikket. Hva som ble sagt er ukjent, men ifølge Express fortalte en av dem en vits som virkelig slo an hos den aldrende monarken.

Men selv om dronningen ofte ser svært fattet ut foran fotografene, er hun likevel kjent for sitt gode humør. Hun er nemlig gift med en skikkelig spøkefugl:

– Dronning Elizabeth og ikke minst ektemannen prins Philip er i likhet med vår egen konge kjent for sin sans for humor og sin gode replikk.. Og det gjelder tydeligvis også den irske presidenten også, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til tv2.no.

Følg de kongelige på Kongebloggen!

Det har vært et aldri så lite historisk sus over den irske presidentens besøk. Det er nemlig første gang i historien at en irsk president har vært på statsbesøk i Storbritannia.

På en bankett tidligere i uken, sa dronningen at de to statene «går sammen mot en lysere fremtid».

I en kommentar etter statsbesøket, trakk president Michael D Higgins frem den muntre tonen:

– Humor bidrar til å øke forståelsen og utvide perspektivene våre på solidaritet og sårbarhet, sier han.