NY UNITED-SJEF: Manchester United og Louis van Gaal skal ha vært i møter for å snakke om muligheten til at han kan bli ny sjef på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE.
NY UNITED-SJEF: Manchester United og Louis van Gaal skal ha vært i møter for å snakke om muligheten til at han kan bli ny sjef på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE.

Fotballryktene: – United i hemmelige møter med van Gaal

Og Romelu Lukaku trives så godt i Everton at han blir værende, tror Roberto Martínez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er varslet ryddesjau i Manchester United, og opptil ti spillere kan måtte forlate klubben til sommeren. En av disse er Javier Hernandez, som for det meste benyttes som en superinnbytter under David Moyes. Ifølge Metro skriver den spanske avisen at Atlético Madrid leder kampen om 25-åringens signatur.

Chelsea står i fare for å miste ett av sine største spisstalent på mange år. Romelu Lukaku gjør sakene sine bra i Everton og ser ut til å trives veldig godt på Merseyside. Akkurat det gjør at Toffees-manager, Roberto Martínez, er optimistisk til å få beholde 20-åringen permanent, melder Daily Mirror.

Arsenal har lenge blitt nevnt som Loïc Rémys neste stoppested. QPR-spilleren, som er på lån hos Newcastle, ønsker å spille Mesterliga-fotball neste sesong, og QPR-sjef, Harry Redknapp, sier ifølge Metro at det blir vanskelig å holde på franskmannen.

Denne uken meldte flere engelske medier at Tim Sherwood kommer til å miste jobben som Tottenham-manager til sommeren. Det er ennå ikke klart hvem som tar over, men ett av navnene som er blitt nevnt er Louis van Gaal. Skulle han få jobben, hevder Daily Mirror at han kommer til å hente forsvareren Joel Veltman (22) fra Ajax.

Men samme avis skriver også at Manchester United har vært i møter med van Gaal. I løpet av de siste 48 timene skal representanter fra Old Trafford, inkludert en av eierne, ha møtt Nederland-sjefen. Tanken med møtet er at van Gaal skal ta over etter Moyes til sommeren.

Ross McCormack er Leeds' toppscorer denne sesongen med 28 mål. I januar kunne han ha endt opp i West Ham, men overgangen ble aldri noe av. Nå skriver TalkSport at Sam Allardyce kommer til å fornye sin interesse i McCormack til sommeren.

Jason Puncheon var i storslag da Crystal Palace slo Cardiff hele 3-0 forrige helg. Slike prestasjoner skaper interesse hos andre klubber, men ifølge The Sun advarer Palace-sjef, Tony Pulis, andre klubber om å prøve seg på 27-åringen.

Trenger klubben din en hardtjobbende og hissig høyreback eller en løpssterk midtbanespiller? Da er Sunderland-duoen Jack Colback og Phil Bardsley kanskje noe å hente. Begge to har kontrakter som går ut i sommer, og kan derfor hentes gratis etter at samtaler om forlengning har brutt ned, melder The Sun.

Manchester United er det ikke alle som tar Mesterliga-exiten like tungt. Fredag publisert blant annet Daily Mail bilder av Tom Cleverley og Danny Welbeck dansende i gatene i Manchester sammen med noen jenter. United skal ikke spille igjen før neste helg, og spillerne ble derfor gitt noen dager fri.