MÅLMASKINEN ER TILBAKE: Danny Ings (til venstre) er tilbake for Burnley og kan kanskje feire opprykk til Premier League på lørdag.
MÅLMASKINEN ER TILBAKE: Danny Ings (til venstre) er tilbake for Burnley og kan kanskje feire opprykk til Premier League på lørdag.

Rekdal tror Burnley kan rykke opp på lørdag

Burnley får tilbake toppscorer Danny Ings mot Middlesbrough mens hjemmesterke Mainz 05 tar imot et Werder Bremen i trøbbel. Her er Rekdals oddstips.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BURNLEY - MIDDLESBROUGH (CHAMPIONSHIP) H: 1,75 U: 3,25 B: 3,90

Burnley kan offisielt returnere til Premier League lørdag dersom Derby County snubler i sin kamp mot Huddersfield samtidig. I den kampen er Derby favoritter, men Burnley mangler definitivt ikke motivasjon her. De er også i brukbar form og vant 1-0 over Barnsley på tirsdag. Hjemmeformen er bra selv om de tapte mot tetlaget Leicester City hjemme sist. Det var sesongens første hjemmetap i serien. Middlesbrough blir ingen lett motstander da de også er i form med tre strake seire - sist 3-1 over Birmingham på tirsdag. Gladnyheten for Burnley er at de får tilbake toppscorer Danny Ings som har scoret 20 ligamål denne sesongen. Ings er aktuell både for VM-troppen til England og for diverse Premier League-lag. Dean Marney er også tilbake etter skade, mens Junior Stanislas og Sam Vokes er fortsatt ute for Burnley. Middlesbrough er uten forsvarsspillerne Kenneth Omeruo og Ben Gibson som begge soner karantene. Burnley er store favoritter til å gjøre jobben mot Middlesbrough her. 

 

FSV MAINZ 05 - WERDER BREMEN (BUNDESLIGA) H: 1,70 U: 3,45 B: 3,70

Mainz 05 ligger tre poeng bak Wolfsburg på den siste Europa League-plassen. De har vært litt ustabile i det siste, men har uansett ganske bra hjemmeform med kun ett hjemmetap (for FC Bayern) siden vinterpausen. Sist helg tapte de 0-2 for Eintracht Frankfurt borte. Werder Bremen har hatt en tung vårsesong og har kun slått HSV, Nürnberg og Hannover som alle har vært i fritt fall. Nå har de bare seks poengs luke til HSV på kvalik og kan risikere å bli dratt helt ned i den skumle nedrykksstriden i bundesliga, hvor alle bunnlagene kan finne på å ta poeng titt og ofte. Werder Bremen spilte 1-1 mot sterke Schalke 04 sist helg og slo Hannover 3-1 helga før det. Den viktige forsvarsspilleren Stefan Bell må sone karantene for Mainz 05 her, i tillegg til at Joo-Ho Park har blitt skadet. Midtbanespiller Nicolai Müller er også ute med skade. Werder Bremen savner Felix Kroos på midtbanen, mens den argentinske angriperen Franco di Santo er skadet. Alt i alt er Mainz 05 veldig hjemmesterke og seiler opp som favoritter her.