Jenssen matchvinner sju minutter på overtid

Holder liv i drømmen om opprykk.

MÅLSCORER: Ruben Yttergård Jenssen etter å ha scoret for Kaiserslautern. FOTO: AFP PHOTO / DPA/FEDERICO GAMBARINI

Berlin (NTB): I det 97. minutt ordnet Ruben Yttergård Jenssen en viktig 3-2-seier for Kaiserslautern borte mot St. Pauli fredag. Nordmannens lag drømmer fortsatt om opprykk til tysk 1. Bundesliga.

Kaiserslautern hadde bare noen minutter før opplevd å miste ledelsen og få Will Orban utvist for sitt annet gule kort. Men sju minutter på overtid snudde Jenssen frustrasjon til glede for bortelaget.

Seieren tok Kaiserslautern forbi nettopp St. Pauli og opp til fjerdeplass på tabellen. Fire runder før slutt er Jenssens lag fem poeng bak direkte opprykk.

Bård Finne og Köln stormer videre på tabelltoppen i 2. Bundesliga. Fredag satt Finne på benken og så lagkameratene sine vende 0-1 til 2-1 over Union Berlin på bortebane.

Köln topper ni poeng foran Paderborn på annenplass. Klubben er på full fart tilbake til øverste nivå etter nedrykket i 2012. (©NTB)