Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Denne helgen kan du vinne en signert Liverpool-trøye 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

15.55 på lørdag er det igjen duket for engelsk fotballfest i FotballXtra England på TV 2 Sport Premium 3. Og denne helgen har vi en litt spesiell konkurranse. Du kan nemlig bli den heldige vinneren som stikker av med en signert Liverpool-trøye. Drakten er signert av hele tolv av Liverpools spillere og inneholder navn som Luis Suárez, Steven Gerrard og Jordan Henderson. 

Hvordan delta
Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor akkurat du fortjener å vinne denne drakten. Send inn ditt argument på Twitter med hashtag #livdrakt og du er med i konkurransen.  

Premie
Premien er signert Liverpool-trøye. Premien er gitt av Kickerz og SoccerStarz i samarbeid med Liverpool Football Club. Vinneren vil bli kåret og kontaktet søndag 13.04. 

Nærbilde av signaturene
Nærbilde av signaturene

Vi har også vår vanlige Instagram-konkurranse denne helgen. 
Tema denne gang er «endelig helg». Send inn ditt bilde som beskriver dette på Instagram med #2pl. Husk at du må ha åpen profil for at vi skal se bildet ditt.

Det beste bildet vinner en valgfri Premier League-drakt levert av Steve Perryman Sport i Bergen. Vi gir også ut et Sumo abonnement til andre- og tredjeplassen.

Utvalgte bilder blir vist i PL-sendingene iløpet av helgen.

Husk å følge oss på Instagram: @2sporten