Riise ønsker ingen kontakt med ekskona

Fotballstjernen vil ikke ha kontakt med moren til to av sine barn. 

Forrige uke avslørte Se og hør at John Arne Riise fortsatt er gift med sin ekskone Maria Elvegård Riise på papiret.

Dette kom fram kun to måneder før han gifter seg med forloveden Louise Angelica Markussen i Nordberg kirke 31.mai. 

– Vi hadde planer om å gjennomføre skilsmissen i Norge først, men så ble det bestemt at vi skulle gjøre det i England i stedet. I England tar det mye lenger tid og det er mye mer papirarbeid. Dommeren gjorde sitt og vi ble enige om et oppgjør, men så hadde vi et hus som måtte selges også. Nå er huset solgt og vi venter bare på å få signert papirene, sier John Arne Riise. 

Personlig informasjon 

33-åringen reagerer på at Se og hør valgte å publisere saken som han mener var av personlig karakter. 

– Jeg skjønner at ukeblader, magasiner og TV har sin jobb og plikt, men av og til så føler jeg det kan være lurt å bruke litt sunn fornuft. Noen ganger må pressen kunne tenke på menneskene som er involvert også. Jeg er herdet og jeg tåler det, men det er folk rundt som ikke tåler det like bra, sier Riise.

Gråtende i fosterstilling

John Arne valgte selv å gå hardt ut mot Se og hør på sin åpne Facebook-profil. Der forteller han også hvordan førstesideoppslaget gjorde at hans forlovede endte gråtende i fosterstilling. 

– Hennes reaksjon gjorde at jeg ble både lei meg, forbannet og irritert. Jeg følte det var min plikt å beskytte Louise så mye som mulig og det gjorde jeg. Hun har all grunn til å ha den reaksjonen hun føler for, sier Riise. 

Ekskona avslørte at de fortsatt er gift 

Det var John Arnes ekskone, Maria Elvegård Riise, som først annonserte på sin åpne Facebook-profil at de to fortsatt er gift. 

FAKSIMILE
FAKSIMILE

Etter avsløringen reagerte både Riises mor Berit og Louise Angelica kraftig ved å referere til henne som «nordnorsk kvelertak» og «helvete fra nord».

– Jeg kan ikke styre hva folk føler og tenker, men jeg vil si at jeg støtter både mamma og min forlovede i deres reaksjon. De har begge sine grunner og det respekterer jeg fullt ut, sier John Arne. 

Ønsker ingen kontakt med eksen

John Arne ønsker ingen kontakt med sin ekskone til tross for at de to har to barn sammen. 

– Per dags dato så ser jeg ikke for meg at det blir noe forhold mellom meg og eksen i det hele tatt. 

TV 2 har etter gjentatte forsøk ikke lykkes i å komme i kontakt med Maria Elvegård Riise. 

Gleder seg enda mer til bryllupet nå

Det forelskede paret føler at episoden med Se og hør har ført til at deres forhold har blitt sterkere. 

– Hadde ikke vårt forhold vært så sterkt så kunne vi fått problemer fordi den ene parten ikke takler presset like godt. Men vi er såpass sterke at vi ser fram og gleder oss enda mer til bryllupet, avslutter Riise.