PRISDRYSS: Liverpools manager og to av hans stjernespillere ble vurdert som Premier Leagues beste i mars. Foto: Twitter/@premierleague
PRISDRYSS: Liverpools manager og to av hans stjernespillere ble vurdert som Premier Leagues beste i mars. Foto: Twitter/@premierleague

Liverpool stakk av med alle prisene for mars

Brendan Rodgers ble månedens manager, mens Steven Gerrard og Luis Suárez delte prisen som månedens spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League og FA-cupen på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

De månedlige utnevnelsene for beste spiller og manager i Premier League er nok en gang her, og mars-prisene gikk til en trio fra Liverpool.

Både manager Brendan Rodgers og stjernespillerne Steven Gerrard og Luis Suárez er nemlig utnevnt til forrige måneds vinnere.

Rodgers var nominert sammen med Roberto Martínez, Manuel Pellegrini og Mark Hughes, og fikk prisen etter fem strake seirer forrige måned.

Det var tredje gang Rodgers fikk prisen for månedens manager. Han vant også i januar 2012, som Swansea-sjef, og i august denne sesongen.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Delt på spillersiden
På spillersiden var Gerrard og lagkameraten Luis Suárez nominert sammen med Southamptons Jay Rodriguez og Evertons Romelu Lukaku.

Gerrard scoret fire mål i mars, inkludert to straffespark på Old Trafford da Manchester United ble slått 3-0. Suárez scoret seks ganger, inkludert hat trick i 6-3-seieren over Cardiff.

Det er sjette gang Gerrard blir kåret til månedens spiller i Premier League, noe som tar ham forbi Wayne Rooney og Robin van Persie på listen over spillere som har fått utnevnelsen flest ganger. 

Suárez vinner prisen for andre gang. Han fikk også tilsvarende hedersbevisning i desember denne sesongen.