KLAR FOR NY VIKTIG KAMP: Ole Gunnar Solskjærs lag møter Southampton borte lørdag. Her fotografert forut for sin første Premier League-kamp som Cardiff-sjef, mot West Ham i januar. Foto: Marte Christensen / NTB scanpix
KLAR FOR NY VIKTIG KAMP: Ole Gunnar Solskjærs lag møter Southampton borte lørdag. Her fotografert forut for sin første Premier League-kamp som Cardiff-sjef, mot West Ham i januar. Foto: Marte Christensen / NTB scanpix

Solskjærs Cardiff tror på mirakler

– For å få et mirakel må du ha 100 prosent innsats, sier nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no

Lørdag skal Cardiff ut i nok en viktig Premier League-dyst, når Ole Gunnar Solskjær tar med seg sitt lag til sørkysten for å møte Southampton på St. Mary's Stadium.

Waliserne ligger på 19. plass på tabellen og har seks poeng opp til sikker grunn når fem kamper gjenstår, og på fredagens pressekonferanse var Solskjær klokkeklar rundt spillernes tro.

– De tror på mirakler. For å få et mirakel må du ha 100 prosent innsats. Og tro på det, sa nordmannen.

Tror du på Cardiff-mirakler? Kan de holde seg? Ta diskusjonen!

Skrøt av Southampton
Cardiff-sjefen fant også tid til å skryte av motstanderklubben lørdag, og begynte med å dra opp igjen hans salg av Vegard Forren til nettopp Southampton i fjor.

– Jeg solgte dem en spiller fra Molde i 2013. Da jeg kom til England for tre måneder siden brukte jeg dem som modell. Måten de spiller fotball på er fantastisk å se på. Vi kan se på dem og bli inspirert. De spiller en type fotball som jeg virkelig, virkelig vil like å se mitt lag spille på, sa han.

Nordmannen skrøt også av spillernes reaksjon på det skuffende 0-3-tapet mot Crystal Palace forrige helg.

– Det er absolutt ikke noe galt med atmosfæren. Det har nok en gang vært en veldig god uke. De er en god gjeng. Det som skjedde forrige helg såret dem. Vi så ikke den prestasjonen komme, sa Solskjær.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager 
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk 

Caulker: – Vi trenger ikke et mirakel, vi trenger å få ut fingeren
Midtstopper Steven Caulker var også klar i sin tale.

– Vi må fokusere på lørdagen og komme oss ut av situasjonen vi er i. Vi har et fjell å forsere, det vet vi. Det er nå eller aldri for oss mot Southampton, men rarere ting har skjedd i fotball.

– Vi må ha fire seirer. Vi trenger ikke et mirakel, men vi trenger å få ut fingeren og levere prestasjoner. Vi må ut der og få resultater, sa Cardiff-kapteinen.

Den tidligere Tottenham-stopperen sa også at mentaliteten innad i gruppen er god.

– Det er en sjanse for å gjøre oss selv til helter. Det er fem kamper å nyte og spille bra. Det er ikke for mange hoder som henger for øyeblikket. Vi vet at vi har alt å spille for. Vi må holde sammen og kjempe hardt. Vi har ikke noe valg, sa Caulker.

PS! Forut for pressekonferansen bekreftet en talsmann fra klubben at Cardiff har kontaktet Premier League i forbindelse med omstendigheter forut for kampstart mot Crystal Palace forrige helg.

Les også: Vincent Tan beskylder Crystal Palace for spionasje