BYTTEHANDEL: Javier Hernandez er ønsket i Arsenal, og The Gunners kan tilby Manchester United Mikel Arteta i bytte. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
BYTTEHANDEL: Javier Hernandez er ønsket i Arsenal, og The Gunners kan tilby Manchester United Mikel Arteta i bytte. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES

Fotballryktene:
–Arsenal og Manchester United i byttehandel

Og Atletico Madrid tilbyr Chelsea rabatt på Diego Costa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Arsenal er på spissjakt, og Javier Hernandez er på jakt etter mer spilletid enn han får i Manchester United. Et godt utgangspunkt for to parter som kan finne glede i hverandre. Og Football Direct News har fått det for seg at en byttehandel mellom Arsenal og Manchester United kan være på gang. For Manchester United er på jakt etter et midtbaneanker, og Arsenal har ikke tilbudt Mikel Arteta noen kontraktforlengelse. Spanjolen har et veldig nært forhold til United-manager David Moyes fra deres tid sammen i Everton, og har fortsatt en av Premier Leagues sikreste pasningsføtter. Da må det vel være vinn-vinn for begge parter?

For det skal ryddes skikkelig på Old Trafford i sommer. I hvert fall hvis en skal tro Daily Mail. Avisen hevder at ti spillere kan være på vei bort fra Manchester United. Nemanja Vidic er allerede klar for Inter, men mye tyder på at Rio FerdinandPatrice EvraAnderson og Ryan Giggs også har spilt sin siste kamp for klubben når sesongen avsluttes i mai. Men United-karrierene til Shinji KagawaTom CleverleyAshley YoungNani og Alexander Büttner kan også se ut til å gå mot slutten.

Moyes ser også litt fremover i tid, og har for tiden den serbiske keeperen Vanja Milinkovic-Savic på prøvespill. 17-åringen er regnet som Serbias største keepertalent, skriver Telegraf.

Arsenal på sin side må sørge for å sikre seg den fjerde og siste Champions League-plassen i Premier League, så får de Loic Remy på billigsalg. Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp bekrefter overfor Daily Express at Remy forlater klubben for en Champions League-klubb til sommeren. Og han har en klausul på under 100 millioner kroner i kontrakten sin, noe som bare er halvparten av verdien hans ifølge Redknapp.

Men det ser ut som The Gunners gjør det dårlig i Tyskland for tiden. Bild melder nå at Borussia Dortmund har sikret seg Freiburg-stopperen Matthias Ginter. Og om det ikke var nok, så skal nå Mario Mandzukic og Bayern München nå sette seg til forhandlingsbordet og diskutere detaljene i en ny kontrakt, skriver Tutto Mercato

Da må de lete andre steder, og det er tydelig at Arsenals speidere er blitt observert på Real Madrids kamper, for de siste ukene er klubben satt i forbindelse med Alvaro MorataKarim Benzema og Angel di Maria. Og nå skriver Tutto Mercato at The Gunners skal være interessert i brasilianeren CasemiroOg Football Direct News fabler i vei om en byttehandel hvor Santi Cazorla går til Real Madrid og Isco går motsatt vei. En eller annen har de nok kikket på, men hvem blir spennende å se. 

Newcastle mister som sagt leiesoldaten Loic Remy, og Papiss Cissé har mistet kartet som viser veien til mål. Nå håper de å få inn nye angripere. Ayoze Perez kan bli en billig løsning. Ifølge Daily Star skal The Magpies allerede være i samtaler med Tenerife om en overgang for 20-åringen. Og etter suksessen med Remy på lån, ser de på muligheten for å leie en ny spiss neste sesong. Og da håper de å få Joel Campbell fra Arsenal. Costaricaneren har vært leid ut til Olympiakos denne sesongen. Campbell som for øvrig er godt i gang med sitt Panini VM-album. Men han måtte gi seg på tap etter å ha kjøpt 100 pakker uten å få et eneste bilde av seg selv, skrev han selv på Twitter.

Torsdag kom det frem at Chelsea har en klausul i utlånsavtalen med Atletico Madrid, at den spanske klubben må betale over 50 millioner kroner dersom de vil benytte Thibaut Courtois i kamp mot Chelsea dersom de møtes i semifinalen i Champions League. Nå hevder talkSPORT at Atletico Madrid vil tilby Chelsea redusert pris på Diego Costa dersom de får bruke Courtois vederlagsfritt. Så spørs det bare om Costa selv velger å gå til Chelsea til sommeren.

På Stamford Bridge kan han i så fall erstatte Samuel Eto'o. Kameruneren føler at han har gjort jobben sin for Chelsea, og skal nå være i samtaler med Besiktas om en kontrakt der neste sesong, skriver Metro.

Ryktene om at Louis van Gaal blir ny Tottenham-manager er mange og sterke. Og nå begynner både den ene og den andre nederlenderen å bli koblet til Spurs. Ifølge fichajes skal Feyenoords lovende midtbanespiller Jordy Clasie være høyt på ønskelisten til van Gaal.

Football Direct News har kommet til sin konklusjon. De mener Ajax-midtstopperen Joel Veltman kan være på vei til White Hart Lane. Med Jan Vertonghen og Younes Kaboul på vei bort, så kan en midtstopper være interessant for Spurs. 

Kaboul kan havne i Fiorentina. Den italienske storklubben har planer om å dra på et plyndringstokt til England. I tillegg til Tottenham-stopperen er planen å ta med seg Newcastle-backen Davide Santon hjem til Italia, skriver talkSPORT.