Robert (28) meldte seg etter bildrap på Lily (4)

Mannen som er mistenkt for å krasje bilen sin inn i en barnehage i Florida onsdag, er tilknyttet en kriminell gjeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Florida gikk ut med en etterlysning av Robert Corchado (28). Etter en storstilt politijakt, meldte mannen seg frivillig torsdag.

Det bekrefter politiet overfor de amerikanske nyhetstjenestene CBS og Channel 9.

Han er mistenkt for å kjøre bilen som krasjet inn i en bil utenfor en barnehage i Orlando, slik at den parkerte bilen braste inn i barnehagen.

Ifølge politiet traff Corchado først en annen bil, før han braste inn i bygningen.

4-åring drept

Flere barn ble truffet av bilen, deriblant fire år gamle Lily Quintus, som døde av skadene hun fikk. Elleve andre barn ble skadet.

Ifølge Lilys mor, Nicole Quintus, satt datteren ved et bord i barnehagen og ventet på å få ettermiddagsmat, da bilen kjørte inn i bygningen.

Daily Mail skriver at en av de ansatte ringte moren umiddelbart etter ulykken, men at hun gråt så mye over telefonen at hun ikke klarte å fortelle hva som hadde skjedd.

– Tre kirurger kjempet for å redde livet hennes, men det var for sent, sier Nicole.

Lette i ett døgn

Gjerningsmannen stakk av fra kollisjonen etterpå. Først ett døgn senere ble Corchado pågrepet. Politiet tror han har fått hjelp av gjengen Latin Kings, som han er medlem av.

– De må kontakte oss og hjelpe oss. Hvis ikke er de medskyldige, og hvis de er medskyldige vil vi straffeforfølge dem, sa Cynthia Williams ved politiavdelingen Highway Patrol mens politiet lette høyt og lavt etter den mistenkte bildrapsmannen.

Kausjonen på mannen er satt til 100 000 dollar, nærmere 600 000 kroner.

Corchados forsvarer bekrefter at hans klient selv meldte seg for politiet, men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.