TIPPER PÅ MERE JUBEL: Kjetil Rekdal kjenner Bundesliga og tror Schalke 04 får mer å juble for mot Eintracht Frankfurt. (AP Photo/Martin Meissner)
TIPPER PÅ MERE JUBEL: Kjetil Rekdal kjenner Bundesliga og tror Schalke 04 får mer å juble for mot Eintracht Frankfurt. (AP Photo/Martin Meissner)

Rekdal tipper Schalke-seier

Rekdal har Schalke 04 og Brest på fredagskupongen til tre ganger innsatsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SCHALKE 04 - EINT. FRANKFURT (BUNDESLIGA) H: 1,60 U: 3,50 B: 4,35

Schalke 04 har åtte seire og en uavgjort på de ni siste hjemmekampene og kniver med erkerival Borussia Dortmund om andreplassen på tabellen. Schalke er tre poeng bak Dortmund som møter FC Bayern på Allianz-Arena lørdag kveld. Sist spilte de 1-1 borte mot Werder Bremen.  Eintracht Frankfurt ligger midt på tabellen og er mer eller mindre sikret ny Bundesliga-kontrakt. De vant 2-0 over Mainz 05 hjemme sist, men borteformen til Frankfurt er ikke helt topp - kun en seier etter vinterpausen. Klaas-Jan Huntelaar har vært i fenomenal form for Schalke 04 etter han kom tilbake fra skade og har scoret elleve mål på fjorten kamper. Schalke har hatt flere gode spillere på skadelista i lang tid uten at det har preget prestasjonene nevneverdig. De fikk ingen nye skader eller suspensjoner sist. Frankfurt er uten midtbanespilleren Johannes Flum, som pådro seg en skulderskade i kampen mot Mainz. Schalke er klare hjemmefavoritter her og fremstår som en potensiell bankerkandidat. 

 

BREST - AC ARLES-AVIGNON (LIGUE 2) H: 2,10 U: 2,75 B: 3,00

Brest innehar 13. plass på tabellen, men man bør ikke la seg lure. De har hatt en fenomenal vårsesong og har klatret helt opp fra nedrykksplassene. Brest er 6-2-1 på de siste ni kampene og tapet kom knepent borte mot lederlaget Metz. Sist vant de 2-0 over Troyes. Brest har seks hjemmekamper på rad uten tap. Arles ligger à poeng med Brest midt på tabellen, men har en helt annen form. Sist vant de overraskende 3-0 over opprykkskandidat Angers, men det var den første seieren på ti forsøk. Arles står med bare en borteseier i Ligue 2 denne sesongen og den kom i september. Brest er ikke like klare favoritter som Schalke 04, men oddsen er meget god.