DOBBEL ULYKKE: Verken Fulham eller Wigan ønsker å beholde Ryan Tunnicliffe. Fulham kjøpte midtbanespilleren på deadline day, mens han gikk på lån til Wigan i februar.
DOBBEL ULYKKE: Verken Fulham eller Wigan ønsker å beholde Ryan Tunnicliffe. Fulham kjøpte midtbanespilleren på deadline day, mens han gikk på lån til Wigan i februar.

Kjøpt i januar, utleid i februar og uønsket i begge klubber nå

Ryan Tunnicliffe (21) har hatt det tøft siden han forlot Manchester United på deadline day.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Uwe Rösler er nådeløs som Wigan-sjef, og i forkant av lørdagens FA-cupsemifinale mot Arsenal har han besluttet å sende hjem leiesoldaten Ryan Tunnicliffe, skriver Telegraph.

Rösler mistet tålmodigheten med spilleren som har bakgrunn i Manchester Uniteds akademi og avsluttet låneavtalen tidlig. 

Det betyr en uviss fremtid Tunnicliffe, som kom til klubben på lån fra Fulham i februar.

21-åringen reagerte med sinne da han ble byttet ut i Wigans 1-1-kamp mot Bolton forrige måned, og Rösler har vært frustrert av hans holdninger på trening. 

Bolton-kampens var hans femte for Wigan, og den tredje fra start, men han har ikke spilt siden. Han har heller ikke vært i kamptroppen i de tre kampene Wigan har spilt siden det skar seg.

Wigan kontaktet Fulham for å få avsluttet låneavtalen onsdag, men tungtgående Fulham har fortalt midtbanespilleren at han ikke er velkommen tilbake før neste uke. 

Nå skal nemlig Fulham-spillerne som er inne i varmen ha fullt fokus på helgens ekstremt viktige oppgjør mot Norwich. 

Forgjengeren til Fulham-manager Felix Magath, nederlenderen Rene Meulensteen, signerte Tunnicliffe fra Manchester United på deadline day. 

Han fikk han to kamper fra start før det var slutt på moroa, og med nytt regime ble han sendt på lån til Fulham.

Ifølge Telegraphskal Felix Magath har fortalt Tunnicliffe at han kan forlate Craven Cottage når sesongen er over.