SPERRER AV: Politiet utvider sperringene rundt det 18 meter dype hullet i bakken som ble oppdaget i Sagveien i Oslo tirsdag kveld.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SPERRER AV: Politiet utvider sperringene rundt det 18 meter dype hullet i bakken som ble oppdaget i Sagveien i Oslo tirsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Utvider sperringene rundt 18 meter dypt hull

Rasstedet skal vurderes på nytt av geolog torsdag ettermiddag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En geolog har torsdag vært på stedet, og politiet opplyser at det ikke er fare for bygninger i nærheten, eller fare for flere ras. 

– Vi utvider sperringene noe, men vi vet ikke hvor stort det blir. Det er ikke sikkert at hullet blir noe større, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til TV 2. 

Dette er ifølge operasjonslederen for å sikre at ingen faller ned i hullet ved hvis det raser mer og de står i nærheten. 

Hullet dukket plutselig opp tirsdag kveld, og er rundt 18 meter dypt. Gulbrandsen opplyser at det ikke har vært registrert nye bevegelser på stedet siden tirsdag. 

Det var en nabo som oppdaget hullet, etter å ha hørt et smellet. Politiet mener smellet sannsynligvis stammer fra en stor jernplate som tidligere har ligget som et lokk over hullet. 

Denne jernplaten falt ned i hullet.