KAN BLI LAGKOMPISER: Manchester United drømmer om å se Toni Kroos og Wayne Rooney i samme drakt neste sesong. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
KAN BLI LAGKOMPISER: Manchester United drømmer om å se Toni Kroos og Wayne Rooney i samme drakt neste sesong. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach

Fotballryktene: 
– Manchester United gir ikke opp Kroos

Og Eden Hazard har fått beskjed om å komme seg vekk fra Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Manchester United var i himmelen i et lite minutt onsdag kveld, så ble de trykket ettertrykkelig ned på jorden igjen. Men det positive for dem er at de nå vet hvilke forhandlingskort de har på hånden når de skal hente spillere foran neste sesong. Når Daily Mirror nå kan fortelle at Ed Woodward blir igjen i München for å få Toni Kroos med seg hjem, så kan han love den tyske midtbanespilleren at han i hvert fall slipper å spille i Champions League dersom han kommer til Manchester United.

En som kanskje er mer åpen for å spille for en klubb som ikke er i Champions League er nok PSV Eindhovens Santiago Arias. Høyrebacken har klengenavnet «The Rock», og det er vel synd å si at Uniteds høyrebacker har levd opp til den betegnelsen denne sesongen. Derfor kan kolombianeren være en nyttig signering for klubben som fortsatt kan kalle seg regjerende ligamester. Ifølge The Sun vil Arias koste dem rundt 50 millioner kroner.

Borja Valero var ingen stor suksess da han prøvde seg i Premier League. Det ble mye benken i hans tid i West Bromwich Albion. Men etter overgangen til Villarreal og senere Fiorentina, har midtbanespilleren blomstret. Nå står han i full blomst i Firenze, og imponerte Manchester Uniteds speidere såpass mye at David Moyes fikk en anbefaling om å vurdere et bud på 29-åringen, skriver talkSPORT.

Belgias landslagssjef Marc Wilmots er neppe noen populær kar rundt lunsjbordet på Stamford Bridge i dag. Wilmots sier ifølge Metro at Eden Hazard må komme seg bort fra Chelsea for å utvikle seg videre som fotballspiller. Han mener en overgang til Paris Saint-Germain vil være perfekt for Hazard på det nåværende tidspunkt i karrieren hans.

Benjamin Stambouli har fått mye skryt for stopperspillet sitt for Montpellier denne sesongen. Og det er ikke gått helt upåaktet hen utenfor Frankrike heller. Football Direct News skriver at både Arsenal og Liverpool kan komme til å by på 23-åringen til sommeren.

Iker Casillas kan havne i Arsenal neste sesong. Santi Cazorla har prøvd å overtale den spanske landslagskeeperen til å komme til London, skriver Sport360. 32-åringen har vært lojal mot Real Madrid hele karrieren, men har måttet akseptere at han nå er andrevalg bak Diego Lopez i La Liga, selv om han spiller hver kamp i Champions League.

Hvem blir Arsenals nye spiss? Det er et av spørsmålene som vil gå igjen i månedene som kommer. Daily Star mener Southamptons Jay Rodriguez er et hett navn. Arsenal skal ha kontaktet Southampton om en overgang for den kneskadde 24-åringen. Arsene Wenger har allerede en tidligere Southampton-angriper med korsbåndskade, og ser ut til å ville gi Theo Walcott selskap på behandlingsrommet.

Southampton hentet Rodriguez fra Burnley, og hvorfor ikke følge en oppskrift som har gitt suksess tidligere? The Sun skriver nå at The Saints ønsker å hente Danny Ings til sommeren, uansett om Rodriguez forsvinner eller ikke. Ings har scoret 20 mål i Championship denne sesongen.

Majeed Waris har hatt en eventyrlig opptur etter at han ble sendt på lån til Valenciennes av Spartak Moskva i januar. Den ghanesiske landslagsspissen er i ferd med å redde klubben fra nedrykk fra Ligue 1 nærmest alene. På tolv kamper har han scoret ni mål. Og nå står Premier League-klubbene i kø for 22-åringen. Everton skal være den siste klubben som har meldt sin interesse, skriver talkSPORT. Også Newcastle, Hull og Leicester skal være interessert.

Borussia Dortmund bekreftet onsdag at de henter Adrian Ramos fra Hertha Berlin, men de slår seg ikke til ro med det. Når Robert Lewandowski forsvinner til Bayern München, så skal det tydeligvis flere på plass. Ifølge Bild skal Dortmund nå ha kastet seg inn i kampen om Portos Jackson Martinez. Og i tillegg skal Fulham-spissen Kostantinos Mitroglou stå på ønskelisten til Jürgen Klopp