BLIR IKKE BRUKT MOT CHELSEA: Dersom Atlético Madrid trekker Chelsea, kommer mest sannsynlig ikke stjernekeeper Thibaut Courtois til å spille. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO.
BLIR IKKE BRUKT MOT CHELSEA: Dersom Atlético Madrid trekker Chelsea, kommer mest sannsynlig ikke stjernekeeper Thibaut Courtois til å spille. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO.

– Courtois møter ikke Chelsea i en semifinale

Selv om han ifølge UEFAs regelverk fint kan spille.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med bare fire lag igjen i Mesterligaen er sjansen stor for at man får et semifinaleoppgjør mellom Atlético Madrid og Chelsea. 

Da må det spanske laget i så fall klare seg uten sin beste keeper og nummer én de siste sesongene. 

Thibaut Courtois er for øyeblikket inne i sin tredje sesong på lån hos Atlético, og kan fint spille dersom de trekker Chelsea, men da må de betale for det, skriver Sky Sports.

Mens Premier League har regler som sier at spillere ikke kan spille mot klubben de er utlånt fra, har UEFA ingen slike regler, noe som betyr at Courtois fritt kan møte London-klubben. Men Chelsea har funnet en annen måte å hindre stjernekeeperen å møte dem.

Dersom Atlético bruker Courtois mot Chelsea, må de betale litt under 30 millioner kroner per kamp for det, skriver Daily Mail. Summer helt opp i 90 millioner kroner for begge kampene er blitt nevnt.

Dette brekreftes av Atlético-president Enrique Cerezo. Ettersom klubben er avhengig av tredjepartsinvesteringer for å ha råd til dette, er det lite sannsynlig at han spiller.

– Det er en sum vi ikke kan betale, sier klubbpresidenten til Onda Cero, en spansk radiokanal.

Andrevalget på keeperplassen i Atlético er 34 år gamle Dani Aranzubia, som kun har spilt tre kamper denne sesongen.