ØNSKET AV ARSENAL: Angel di Maria og Karim Benzema kan være på vei til Arsenal i sommer. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO
ØNSKET AV ARSENAL: Angel di Maria og Karim Benzema kan være på vei til Arsenal i sommer. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO

Fotballryktene: 
– Arsenal henter Real Madrid-duo

Og Manchester United er på jakt etter ny midtbanesjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Etter å ha havnet skikkelig på defensiven etter det ydmykende 0-3-tapet for Everton, men nå skal de vise muskler på overgangsmarkedet. Ifølge CaughtOffside skal nå Arsène Wenger være klar for et nytt raid på Real Madrid. Denne gangen er det Karim Benzema og Angel di Maria som står på handlelisten. The Gunners skal være villig å avse i overkant av 600 millioner kroner for at duoen skal få flytte til London.

Er det en ting Wenger er glad i, så er det dribleglade, småvokste playmakertyper. Så hvorfor ikke hente en til? Metro skriver at Younes Belhanda nå frir til The Gunners. Marokkaneren var koblet til Arsenal da han gikk fra Montpellier til Dinamo Kiev i fjor. Nå kan han kanskje få drømmen sin oppfylt og få spille for favorittklubben sin.

En annen som virker å ha en soft spot for The Gunners er Serge Aurier. Toulouse-backen kan fylle opp kontoen sin så mye han vil dersom han går til Paris Saint-Germain eller Monaco. Men ifølge The Sun vil han til Arsenal. 21-åringen har vært en åpenbaring i Ligue 1 denne sesongen. Ikke bare har han vært pottetett bakover, han har også bidratt med seks mål og seks målgivende pasninger på offensiven.

Maxime Gonalons var på ønskelisten til Arsenal i fjor sommer. Mange trodde at Lyon-kapteinen ville havne enten i The Gunners eller i Napoli. Men han ble værende i den franske gourmethovedstaden. Nå håper Manchester United at de kan klare å lokke 25-åringen bort fra lunsjbordet til Paul Bocuse og i stedet bli midtbaneankeret de har savnet på Old Trafford denne sesongen, skriver talkSPORT.

En annen som kan bli midtbanegeneral i Manchester United er Miralem Pjanic. 24-åringen har vært fantastisk for Roma denne sesongen, og er også ønsket av Bayern München, Paris Saint-Germain og Monaco. Nå sier han til Gazzetta dello Sport at han vil ta en avgjørelse om fremtiden sin etter VM. Trolig ligger PSG best an i kampen om bosnieren.

River Plates midtbanetalent Manuel Lanzini har lenge vært på Chelsea og Manchester Citys ønskelister. Nå skriver Football Direct News at interessen i Italia også begynner å bli stor for 21-åringen, og at sannsynligheten er stor for at han havner i Serie A. Juventus, Roma og Lazio skal alle være interessert.

AC Milan er begynt å tømme benkene i Premier League. Adel Taarabt fikk smått med spilletid da Queens Park Rangers rykket ned forrige sesong, og det var ikke ofte han fikk starte på utlån til Fulham. Men i Milan har han vist hva han duger til. Nå kan en annen Premier League-reserve være på vei til Rossoneri. Gaston Ramirez har bare startet to kamper for Southampton denne sesongen, men ifølge Daily Mirror er han nå på vei til Milan. Playmakeren storspilte i Bologna før han havnet i Souhampton.

Bryan Ruiz var vel ikke en gigantsuksess i Fulham. Men etter at han dro på lån til PSV Eindhoven har han funnet tilbake til formen som gjorde at The Cottagers i sin tid knuste overgangsrekorden sin for å hente ham fra Twente. Nå sier han ifølge London Evening Standard at han veldig gjerne blir værende på Philips Stadion også neste sesong.

Ramon Vega ble i sin tid en kulthelt i Tottenham. Nå har den gamle stopperkjempen operert som talentspeider for gamleklubben sin. Daily Mirror skriver at sveitseren har anbefalt Spurs å ta en titt på sin landsmann Loris Benito. Den 20 år gamle venstrebacken skal også være ønsket av Juventus.

En kan vel ikke si at Iago Aspas har levd opp til forventningene som ble stilt til ham etter overgangen til Liverpool før sesongen. Spanjolen var mannen som skulle erstatte Luis Suarez dersom han forsvant. I stedet var det Aspas som forsvant etter å ha startet sesongens tre første kamper. Scoringer er det ikke blitt, og spilletid er det blitt lite av det siste halve året. Nå kan han være på vei hjem til Spania. Liverpool skal være interessert i Valencias Paco Alcacer, og Los Che vil ha Aspas. Så en byttehandel hvor Liverpool også sender en koffert med penger til Spania kan være aktuelt, skriver Football Direct News.