LITT AV EN LEKEKAMERAT: Dette bildet av Luis Suarez går nå sin seiersgang på nettet.
LITT AV EN LEKEKAMERAT: Dette bildet av Luis Suarez går nå sin seiersgang på nettet.

Suarez lot sjuåring med Downs syndrom slå tunnel på ham

Trodde først det var en irriterende fyr som kom bort - så var det en leken Suarez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et bilde av Luis Suarez går nå sin seiersgang på nett, etter at det ble lagt ut på nettstedet reddit mandag.

– Luis Suarez stoppet for å spille fotball med søskenbarnet mitt (som er sju år gammel og har Downs syndrom) i en park, fordi han hadde en Liverpool-ball, skrer reddit-brukeren «benjibean» da han la ut bildet.

Bildet tok fort av på nettstedet, og har senere gått sin seiersgang også på Twitter.

Luis Suarez  har hatt en fantastisk sesong for Liverpool, og Premier League-toppscoreren står med 29 mål så langt denne sesongen.

Tidligere har uruguayaneren nærmest vært forfulgt av kontroverser, men denne sesongen har han stort sett vært omtalt av kun for positive hendelser og han er den største favoritten til å bli kåret til årets spiller i Premier League.

– Trodde det bare var en irriterende fyr

Da er det heller ikke rart at bildet av Suarez vekker oppmerksomhet. Det ble faktisk så mye at benjibean valgte å utdype hva som skjedde da bildet ble tatt.

– Litt mer bakgrunnsinfo på grunn av interessen. Først løp han bare bort og tok ballen fra søskenbarnet mitt. Onkelen min (på bildet) innså ikke at det var Suarez til å begynne med, og trodde det bare var en irriterende fyr. Luis spilte med søskenbarnet mitt og lot ham slå tunnel på ham. Ja, det stemmer. Mitt sju år gamle søskenbarn har slått tunnel på Suarez, skriver «benjibean». 

– Overveldet

Og den litt irriterende fyren var plutselig ikke så irriterende lenger, da det viste seg at det var en superstjerne som ville gi et lite barn en hyggelig opplevelse.

– Naturligvis ble onkelen min overveldet da han innså at det var Suarez, og han spurte om å få ta et bilde. Nå har søskenbarnet mitt et bilde med en av de beste som har spilte på Anfield når han vokser opp, skriver reddit-brukeren.

Og om noen skulle tro bildet ble tatt nå som Suarez surfer på en bølge av medgang, så stemmer ikke det. Bildet skal ifølge opplasteren ha blitt tatt for rundt et år siden.

– Takk skal du ha, Suarez. For en kar du er. Dette skjedde rundt alt Evra/Ivanovic-dramaet, og fikk meg til å tro på at han har en ekte nestekjærlighet.