PÅ VEI BORT: Ryktene vil ha det til at Toni Kroos forlater Bayern München til sommeren. I England tror de han går til Manchester United, mens i Spania er man sikre på at Real Madrid blir hans nye klubb. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
PÅ VEI BORT: Ryktene vil ha det til at Toni Kroos forlater Bayern München til sommeren. I England tror de han går til Manchester United, mens i Spania er man sikre på at Real Madrid blir hans nye klubb. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE

Fotballryktene: 
– Kroos vil forlate Bayern München 

Men blir det Manchester United eller Real Madrid som får midtbanespilleren?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Daily Mirror viser i dag sin styrke. Der ingen tyske medier når frem i garderoben til Bayern München, kan den engelske tabloiden fortelle at Toni Kroos har informert sine lagkamerater om at han vil dra til Manchester United til sommeren. Han vil heller ha et lag bygget opp rundt seg enn å være en del av et større kollektiv, skal være årsaken til at han vil til Old Trafford. At nyheten dukker opp to dager før Bayern München og Manchester United møtes i Champions League er trolig helt tilfeldig.

Men ifølge El Confidencial skal Real Madrid være laget Kroos ønsker å spille for neste sesong, og avisen skriver at forhandlingene allerede er i gang mellom klubbene, og at klimaet er godt. Kroos skal være Real Madrids førstevalg til å erstatte Xabi Alonso ettersom Ilkay Gündogan sliter med å komme tilbake for fullt etter ryggskaden som har holdt ham borte fra fotballbanen store deler av denne sesongen.

Noe av det første David Moyes gjorde som Manchester United-manager var å gi Nani en ny femårskontrakt på svært så lukrative betingelser. Og så plasserte han den humørsyke portugiseren på tribunen. Fem ganger har Nani vært i startelleveren i Premier League denne sesongen, og nå sier agenten hans at alt tyder på at dette blir 27-åringens siste sesong på Old Trafford, skriver Daily Mirror. Fiorentina vil ha Nani, men har ikke en snøballs sjanse i Sahara til å matche lønnen han har i Manchester United.

Dersom Nani skulle gå med på å senke lønnskravene sine, kan det gå mot en byttehandel mellom Fiorentina og Manchester United. For Moyes skal ha lagt sin elsk på den kolombianske vingen Juan Cuadrado, skriver talkSPORT. Men han vil få kamp av Arsenal-manager Arsene Wenger om 25-åringen. Også Bayern München og Barcelona har sendt speidere til Firenze den siste måneden for å kikke på Cuadrado. Sjansene for at Cuadrado blir solgt til sommeren har økt betraktelig ettersom Fiorentina og Udinese ikke kan bli enig om en sum for at Fiorentina får kjøpt ut Udineses 50 prosents eierandel i spilleren. Dermed kan den enkleste løsningen bli å selge ham til en tredjepart.

En spiss ville være kjærkomment blant Arsenal-fansen til sommeren. I fjor bygget Wenger opp forventningene blant supporterne ved først å flørte lenge med Gonzalo Higuain, for så å trekke seg da ut da forhandlingene nærmet seg klimaks. I stedet var det Luis Suarez som skulle lede stormtroppene på Emirates Stadium. Wenger innfridde uruguayanerens utkjøpsklausul i kontrakten med Liverpool. Problemet var bare at i Liverpool bryr man seg ikke om hva som står i kontrakter. Dermed ble det nok en sesong med Olivier Giroud som førstevalg og verdens beste Nicklas Bendtner som backup. Nå skal Wenger ha startet litt lenger nede på listen. Ifølge Daily Mail skal Arsenal vise interesse for CSKA Moskvas målmaskin Seydou Doumbia, men ivorianeren skal bare være Wengers fjerdevalg. Så får en vente i spenning på hvem de tre foran på listen er. Diego CostaAlvaro Morata og Mario Mandzukic trenger ikke å være et dårlig tips.

Verona har planer om å gjøre business på Juan Iturbe til sommeren. Serie A-klubben sikret seg en kjøpsopsjon på argentineren da de leide ham fra Porto denne sesongen. Denne har de nå gitt beskjed om at de ønsker å benytte seg av. Dermed blir Iturbe trolig Verona-spiller for rundt 120 millioner kroner. Ifølge talkSPORT er planen så å selge 20-åringen videre for den doble summen. Både Chelsea, Arsenal og Liverpool har vist interesse for driblefanten.

Liverpool skal være i ferd med å sikre seg Real Madrid-backen Fabio Coentrao foran nesen på Manchester United. Det har lenge gått rykter om at Marcelo har vært på vei til Anfield, men nå melder Kent and Sussex Courier at det altså er Coentrao som er venstrebacken som kan komme til å ta turen fra Spania til England til sommeren.

Micah Richards har ikke fått veldig mye spilletid i Manchester City denne sesongen. Mannen som skulle revolusjonere engelsk forsvarsspill da han debuterte på landslaget som 18-åring, har stupt i verdi de siste årene. Fra å være koblet til Chelsea og Arsenal og summer rundt 200 millioner kroner, så kan det nå bli en kamp mellom Newcastle og West Ham for å sikre seg 25-åringen for rundt 40 millioner til sommeren, skriver Manchester Evening News.

Da Chelsea hentet Eden Hazard fra Lille i 2012, så hentet de samtidig lillebror Thorgan Hazard fra Lens. Mens storebror har satt sitt preg på Premier League, har lillebror vært leid ut til Zulte Waregem i hjemlandet Belgia de to siste sesongene. Nå vil han prøve seg på et høyere nivå. Ifølge talkSPORT ønsker 21-åringen å bli leid ut til en klubb i Premier League eller Bundesliga neste sesong.

26 år gamle Nilton har vært i storslag for Cruzeiro denne sesongen. Han var også en av de viktigste bidragsyterne da klubben ble brasilianske mestere forrige sesong. Nå skriver Forza Italian Football at Inter ønsker å sikre seg midtbanespilleren. Dersom de ikke klarer å hente ham over Atlanteren, så skal Nerazzurri ha sett på muligheten for å leie enten Javi Garcia (Manchester City), John Obi Mikel (Chelsea) eller Casemiro (Real Madrid).

Leicester er tilbake i Premier League neste sesong, og revene har seriøse planer foran comebacket. Nå skriver Daily Mail at klubben vil prøve å sikre seg den argentinske måltjuven Luciano Vietto. Real Madrid, Arsenal, Liverpool og Everton har alle hatt speidere i Argentina for å se 20-åringen i aksjon for Racing Club. Men Leicester ønsker å utnytte den argentinske klubbens dårlige økonomi ved å komme med et bud nå mens de andre klubbene sitter på gjerdet og venter. Vietto har også italiensk pass, og vil dermed lett få arbeidstillatelse i England.

Simon Makienok har vært i storslag for Brøndby denne sesongen. Den storvokste spissen har scoret åtte mål så langt, og søndag var speidere fra Wigan og Crystal Palace på plass for å se på «Danmarks Peter Crouch», skriver Daily Mirror.

Martin Jol fikk sparken i Fulham, og nå har klubben gitt nederlenderen et nytt slag i ansiktet. For Jol prøvde å kjøpe Michael Jackson-statuen som tidligere klubbeier Mohammed Al Fayed fikk reist utenfor Craven Cottage. Da Shahid Khan overtok klubben, sørget han for å få fjernet kunstverket. Og i stedet for å la Jol få den for 200 000 kroner, så har nå Khan forært statuen til det nasjonale fotballmuseumet i Manchester, melder Daily Mail.