FEIRER: Blaise Matuidi feirer etter at Zlatan Ibramhovic har scoret et mål mot St. Etienne i Ligue 1, 16. mars. FOTO: REUTERS/Benoit Tessier
FEIRER: Blaise Matuidi feirer etter at Zlatan Ibramhovic har scoret et mål mot St. Etienne i Ligue 1, 16. mars. FOTO: REUTERS/Benoit Tessier

Sjekk PSG-stjernenes millionbonuser ved Mesterliga-seier

Milliongevinst for Zlatan Ibrahimovic og Co. dersom de slår Chelsea og går til topps i turneringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea-Paris Saint-Germain (20.45)

Følg kampen med tekstoppdateringer i livesenteret.

Dersom spillerne skulle mangle en stor nok indre motivasjon til å slå Chelsea og avansere i Mesterligaen har Paris Saint-Germains styrtrike eiere lagt en pengebonus på bordet.

Om laget fra den franske hovedstaden slår ut laget fra den engelske hovedstaden i tirsdagens Mesterliga-kvartfinale får hver enkelt spiller 450.000 euro, eller 3,7 millioner norske kroner i bonus, skriver den franske avisen Le Parisien.

Dersom de skulle gå helt til topps i turneringen utløser det en utbetaling på en million euro, eller i overkant av 8,2 millioner norske kroner. 

Det gjelder også for Zlatan Ibrahimovic, selv om den svenske stjernespissen er ute med skade etter det første møtet med Chelsea i forrige uke.

Ibrahimovic har ifølge avisen vært med å fremforhandle avtalen, sammen med kaptein Thiago Silva og veteranen Zoumana Camara.

PSG har et godt utgangspunkt etter 3-1-seieren hjemme i forrige uke.

Det franske storlaget ligger også godt an til å ta ligatittelen i hjemlandet. De leder Ligue 1 sju peng foran Monaco med seks kamper igjen.

Vinner de den også vil det betale seg, men ikke i nærheten av like mye som Champions League-suksess.

400.000 euro eller 3,2 millioner kroner gir ligatittelen i bonus til spillerne. Ligacupen står ikke høyt i kurs hos eierne og gir «kun» en utbetaling på 412.000 kroner ved seier for PSG.