TURISTER DRUKNET: To barn ble dratt ut i sjøen av en stor bølge her ved Playa Paraiso på Tenerife. Mødrene deres druknet i redningsforsøket.
TURISTER DRUKNET: To barn ble dratt ut i sjøen av en stor bølge her ved Playa Paraiso på Tenerife. Mødrene deres druknet i redningsforsøket.

– Mødre druknet da de skulle redde barna sine på Tenerife

Da de to barna ble dratt til havs forsøkte mødrene deres å redde dem, men druknet, melder Sky News.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To britiske turister, Uma Ramalingam (43) og Barathi Ravikumar (40), omkom under tramatiske omstendigheter på den spanske øya Tenerife på Kanariøyene søndag.

To barn på 10 og 14 ble dratt ut i sjøen av en stor bølge. Ifølge Sky News var det barnas mødre, Ramalingam og Ravikumar, som løp til for å hjelpe sammen med andre turister og ansatte ved et hotell.

De to kvinnene jobbet begge som leger i Storbritannia.

Barna ble reddet opp, men de to mødrene og en 38 år gamle kvinne forsvant under vann. 38-åringen ble hentet opp av vannet av et redningshelikopter og var i live. Men da de to mødrene ble hentet opp av vannet sto ikke livene til å redde.

– Assistanse var i umiddelbar nærhet og det ble utført avansert gjenopplivingsforsøk, men lykkes ikke, opplyser 112 Canarias i en pressemelding. 

Spansk politi bekrefter overfor Sky News at kvinnene var britiske, og i slekt med hverandre.

Den fatale hendelsen skjedde ved Playa Paraiso på sørvestsiden av Tenerife.