JUBLER: Tom-Eirik Skarpsno er godt fornøyd med sin siste forsterkning. Foto: Digitalsport.
JUBLER: Tom-Eirik Skarpsno er godt fornøyd med sin siste forsterkning. Foto: Digitalsport.

Nok en forsterkning for seriemesteren

Haslum henter linjespiller fra Runar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at landslagsaktuelle Besard Hakaj signerte for danske SønderjyskE, har Haslum vært ute etter en linjespiller som kunne fylle tomrommet han etterlot seg.

Nå har trener Tom-Eirik Skarpsno funnet sin mann.

200 centimeter høye Christoffer Brännberger har signert en toårskontrakt med seriemesterne.

– Jeg er superfornøyd med at Christoffer skal spille for Haslum neste sesong. Å ha en god linje - og forsvarsspiller er helt vesentlig for å holde seg som ett topplag.  Og vi har store ambisjoner om å holde oss på toppen, sier Skarpsno i en pressemelding.

Brännberger kom til Runar fra Skånela foran denne sesongen, men skader har gjort at det bare er blitt åtte kamper på svensken. Men med hele 33 scoringer har han fått vist at han kan bli en solid tilvekst for Haslum.

– At Haslum ble mestere denne sesongen og skal spille i Europa neste år var noe som trigget meg ekstra, og var til slutt med på å avgjøre at jeg valgte Haslum.  Jeg trives utrolig bra i Norge, og ser fram imot å komme til Bærum og Haslum fra juni av.  Mine ambisjoner er store og jeg er sikker på at Haslum er et bra sted for meg til å utvikle meg videre. Og Haslum skal få merke min innstilling når vi møtes i sluttspillet, sier han.

For Haslum og Runar møtes i to kamper i sluttspillet, før sesongen er over enten for bæringene eller Brännberger.

Brännberger blir den fjerde nye spilleren til Haslum foran neste sesong. Tidligere har Follo-duoen Magnus Søndenå og Håvard Åsheim signert for klubben. I tillegg er stortalentet Simen Schønningsen kommer fra Fjellhammer.

I helgen ble det også klart at Thomas Kristensen forlater klubben for å prøve lykken i spanske Rioja.