STRIPSET FAST: Innehaveren av Lime-butikken i Oslo ble funnet stripset fast etter at de tre ukjente gjerningsmennene løp fra stedet. Foto: Tipser
STRIPSET FAST: Innehaveren av Lime-butikken i Oslo ble funnet stripset fast etter at de tre ukjente gjerningsmennene løp fra stedet. Foto: Tipser

Politiet har overvåkingsvideo av brutalt ran i Oslo

Politiet har gode bilder av ranet og har iverksatt en stor etterforskning etter at tre menn ranet en Lime-butikk i Oslo og stripset fast butikkeieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet jakter nå de tre gjerningsmennene av det brutale og væpnede ranet, som politiet fikk melding om rundt klokken 21.30 i går.

Det var en dagligvarebutikk i Lime-kjeden på Etterstadsletta i Oslo som ble ranet.

Da et øyenvitne ankom stedet like etter ranet, var ekspeditøren stripset fast og i sjokk, ifølge Dagbladet.

– Vi innhenter video nå og vet at det er gode bilder av selve ranet fra kameraene i butikken. I tillegg er det andre overvåkingskameraer og vi kommer til å studere disse opptakene nøye, sier Tor Erik Hoøen, leder av ransgruppa i Oslo politidistrikt, til TV 2.

Hoøen forteller at de nå driver en stor taktisk etterforskning, hvor de foretar avhør av vitner og fornærmede. De mistenker foreløpig ikke konkrete personer eller miljøer.

– De hadde blant annet med seg en pistol, forteller Hoøen.

– Det er foreløpig ingen personer pågrepet i saken. Vi etterforsker videre, men jeg kan ikke gå i detaljer. Det er fortsatt uvisst hvor mye ranerne fikk med seg, sier etterforsker i ransgruppa, Mona Sydengen, til NTB lørdag formiddag.

Politiet opplyser, ifølge NTB, at alle de tre mennene var iført finlandshetter og grå hettegensere, en bar en Peppes Pizza-sekk og en av dem hadde trolig på seg en blå Bula-bukse.