IKLER HAN SEG EN NY RØD DRAKT? Ezequiel Garay er ønsket av Manchester United. Nå kan en annen overgang få fart på tingene. AFP PHOTO/ GREGORIO CUNHA
IKLER HAN SEG EN NY RØD DRAKT? Ezequiel Garay er ønsket av Manchester United. Nå kan en annen overgang få fart på tingene. AFP PHOTO/ GREGORIO CUNHA

Fotballryktene: Vertonghen til Zenit kan sikre Manchester United Garay

Og Arsenal er nære å lande en avtale med Real Madrid-spiss. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsène Wenger er kjent for å hente rimelig ukjente unggutter, gjøre dem til gull og så selge kalvene videre. Nå kan en ny slik spiller være på vei inn portene på Emirates. Arsenal kjemper nemlig med AC Milan om Rubin Kazans Sardar Azmoun. Daily Express melder at hovedpersonen selv skal ha innrømmet at det har kommet tilbud fra begge de nevnte klubbene og at nærmere møter er avtalt. 19-åringen som har fått kallenavnet "Irans Messi" skal koste omlag 20 millioner kroner. 

For Chelseas del har det vært Oscar og Eden Hazard som har stått for den største beholdningen offensivt i år. Verken Fernando Torres, Samuel Eto'o eller Demba Ba har klart å levere tosifret antall mål. Det har derimot utlånte Romelu Lukaku klart med glans. Den siste tiden har det gått rykter om at den belgiske kraftpakken kan være på vei enten Tottenham eller Everton på en permanent overgang. Dette tilbakeviser nå José Mourinho som i følge Metro har gjort det klart at spissen har en fremtid på Stamford Bridge.

ETTERTRAKTET MANN: Romelu Lukaku er en av Europas mest spennende spisser.  (AP Photo/Owen Humphreys/PA)
ETTERTRAKTET MANN: Romelu Lukaku er en av Europas mest spennende spisser.  (AP Photo/Owen Humphreys/PA)

At det vil skje ting på spissfronten i Chelsea i det kommende overgangsvinduet virker klart, men da kan det altså virke som at det er Lukakus makker og ikke erstatter som eventuelt hentes. I følge The Guardian skal Mourinho og London-klubben stå klar til å betale rundt 500 millioner kroner hvis den rette spissen dukker opp. Som nevnt tidligere har Chelseas spisser ikke scoret så mye man kunne forvente i år, og en klasseangriper skal være det Mourinho ser etter for å komplimentere en allerede sterk lagoppstilling. 

En som nylig scoret mål mot nettopp Chelsea, er PSGs Javier Pastore. 24-åringen har vært linket til Liverpool, men tross lite spilletid etter overgang fra Palermo ønsker nå midtbanespilleren å bli værende på Parc des Princes, skriver Metro

En annen spiller som de røde fra Merseyside ønsker seg, men som neppe kommer, er Lazios Keita Baldé Diao. Unggutten har imponert for den italienske hovedstadsklubben, og nå skal Lazio stå klar med en ny og forbedret kontrakt til 19-åringen, hevder talkSPORT. Også Manchester City kan dermed skyte en hvit pinn etter spissen. 

FLERE KLEMMER I VENTE? André Villas-Boas skal være interessert i å hente Jan Vertonghen til Zenit St. Petersburg.
FLERE KLEMMER I VENTE? André Villas-Boas skal være interessert i å hente Jan Vertonghen til Zenit St. Petersburg.

Den enes brød, den andres død, sier ordtaket, men for Manchester United kan det vise seg å være stikk motsatt. I hvert fall om André Villas-Boas gjenforenes med Jan Vertonghen. Belgieren skal nemlig stå høyt på listen til Villas-Boas og portugiseren skal være svært interessert i å hente forsvarsspilleren til St. Petersburg, skriver Daily Express. Om Tottenham nok en gang misser på en plass i Champions League kan en overgang blir svært så aktuell. 

Men hva i alle dager har dette med Manchester United å gjøre tenker du kanskje? Vel, Zenit hadde tilsynelatende klar en avtale med Benfica-spiller Ezequiel Garay i januar, men avtalen strandet i siste liten. Argentineren har flere ganger blitt nevnt som et mulig mål for de røde djevlene. Skulle Vertonghen ende opp i Russland, øker dermed sjansene for at Garay i stedet blir å finne på Old Trafford neste sesong. 

TIL LONDON? Arsenal ønsker svært gjerne å sikre seg signaturen til Álvaro Morata. 2.  AFP PHOTO / JOSE JORDAN
TIL LONDON? Arsenal ønsker svært gjerne å sikre seg signaturen til Álvaro Morata. 2. AFP PHOTO / JOSE JORDAN

Álvaro Morata har flere ganger blitt linket sterkt til Arsenal. Nå kan det virke som et gjennombrudd er like om hjørnet og at en overgang kan materialiseres i løpet av sommeren, men Real Madrid stiller mer enn pengekrav. Skal spanjolene gå med på en overgang krever de å få en tilbakekjøpsklausul inn i avtalen, skriver Mirror. 21-åringen skal ha en prislapp på rundt 80 millioner kroner. Spillere som Mario Mandžukić og Josip Drmić ryktes å skulle være på Wengers angrepsradar. 

Federico Fazio er en ettertraktet mann i England. Nå ligger det an til en kamp mellom Manchester United, Arsenal og Tottenham om 27-åringens underskrift, skriver talkSPORT. Ikke nok med det, Fiorentina skal også ønske seg forvarsspillerens tjenester.