Slik presenterer Chelsea sin nye hjemmedrakt

Fernando Torres er blant stjernene i den spektakulære videoen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea lanserte fredag sin rykende ferske hjemmedrakt som skal brukes av spillerne neste sesong. I den pompøse videoen er Oscar, Fernando Torres, Gary Cahill, Eden Hazard og Petr Cech med fra Chelsea-stallen i kampanjen «Forever Blue». 

Også ved fjorårets draktlansering fikk vi se Chelsea-spillerne i et uvant element. David Luiz og co. ble den gang dekket i blåmaling som en del av kampanjen «It's blue, What else matters».

Med José Mourinho som forteller blir ikoniske feiringer, scoringer og redninger fra de nevnte spillerne foreviget i skulpturform.

Cech viser frem redningen på straffen til Bastian Schweinsteiger i Mesterliga-finalen i 2012, mens Gary Cahill viser frem volley-scoringen mot Tottenham. Eden Hazards favorittøyeblikk som Chelsea-spiller er hat tricket han leverte i kampen mot Newcastle denne sesongen. Oscar minnes sin første scoring for klubben - en perle i Mesterligaen mot Juventus.

I videoen blir Torres sin feiring etter scoringen i Europaliga-finalen i 2013 foreviget.

Se video øverst på siden!

I britiske aviser spekuleres det heftig i fremtiden til Chelseas spisser, blant dem er Torres. Selv om han er med i draktlanseringen til Chelsea, tyder flere rapporter på at spanjolen er ferdig i klubben etter sesongen.

Mourinho hevdet imidlertid det motsatte på fredagens pressekonferanse da han fikk spørsmål om Torres har en fremtid i klubben.

– Ja, han har en fremtid, sier Mourinho.

Chelsea er desperate etter å slå tilbake etter en tung uke når Stoke gjester Stamford Bridge lørdag. To strake tap mot henholdsvis Crystal Palace og PSG svir nok for den seiersvante portugiseren.

Se Chelsea-Stoke på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 18.30.