BLIR FORELESER: Sir Alex Ferguson blir foreleser ved anerkjente Harvard. Foto: Scanpix
BLIR FORELESER: Sir Alex Ferguson blir foreleser ved anerkjente Harvard. Foto: Scanpix

Ferguson ansatt som foreleser på Harvard

Sir Alex Ferguson skal lære studentene om media og sport.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds tidligere manager Sir Alex Ferguson er ansatt som foreleser på det prestisjetunge universitetet Harvard i USA.

Ifølge The Telegraph er Ferguson ansatt på en langtidskontrakt og skal forelese innen det nyopprettede faget «The Business of Entertainment, Media and Sports».

BLIR FORELESER: Sir Alex Ferguson.
BLIR FORELESER: Sir Alex Ferguson.

– Henrykt over å få muligheten
Storbritannias mest suksessrike manager noensinne vil reise til det anerkjente universitetet i Boston allerede neste måned for å holde sin første forelesning for studentene.

– Jeg er henrykt over å få denne muligheten til å bidra med med min komeptanse på et så respektert universitet, sier Ferguson i en uttalelse til ansettelsen.

– Den tiden jeg allerede har tilbrakt på Harvard har jeg opplevd som en stimulerende opplevelse. Jeg ser frem til å utvikle mitt forhold videre med leverer, professorer og venner av Harvard i fremtiden, sier skotten videre.

– Ser frem til bidragene
Harvard er strålende fornøyd med å ha sikret seg 72-åringens underskrift. 

– Vi ser frem til at Sir Alex Ferguson skal dele sine bemerkelsverdige kunnskaper innen ledelse, og bidra til at studentene kan være i stand til å utgjøre en forskjell i verden, uttaler professor Anita Elberse ved Harvard Business School.

Sir Alex Ferguson ledet Manchester United som manager fra 1986 til 2013 og sikret klubben totalt 37 troféer i løpet av sine år i sjefsstolen på Old Trafford.