SNART FORLOVET?: Prins Harry og Cressida Bonas her fotografert på en rugbykamp i London 9. mars i år. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth.
SNART FORLOVET?: Prins Harry og Cressida Bonas her fotografert på en rugbykamp i London 9. mars i år. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth.

Blir Prins Harry og Cressida Bonas snart forlovet?

Britiske medier spekulerer i en snarlig forlovelse mellom Prins Harry og Cressida Bonas.

Både Daily Mail og Daily Telegraph skriver om dette fredag morgen.

I følge Daily Mail har det vært et familemøte om forlovelse og vennene sier at forlovelsen kan komme overraskende fort. 

– Det har vært et familiemøte for å diskutere en forlovelse, og de kommer nok til å annonsere forlovelsen før mange tror det, sier en nær kilde til The Daily Mail.

Paret har gjort sitt beste for å unngå å bli fotografert den siste tiden, noe som hadde ført til ytterligere spekulasjoner om et fremtidig kongelig bryllup. 

Det ryktes også at Prins Harry planlegger å invitere sin kjære til Balmoral, Dronningens sted i Skottland, denne sommeren.

SØTT PAR: Paret har gjort sitt ytterste for å unngå fotografer. Foto: Stella pictures
SØTT PAR: Paret har gjort sitt ytterste for å unngå fotografer. Foto: Stella pictures

Kommer som julaften på kjerringa

TV2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, tror det er hold i ryktene som svirrer, men er usikker på når det kommer til å skje.

– Jeg tror også det kan gå mot en snarlig kunngjøring av en forlovelse mellom Harry og Cressida. Og kongelige forlovelser har en tendens til å komme på oss som julen på kjerringa, selv om vi går og venter på dem. Men jeg tror ikke det skjer de første par ukene, for å si det slik, sier Totland.

Videre forteller Totland at William og Kate innleder et tre ukers offisielt besøk i New Zealand og Australia, og han tror ikke at det britiske kongehuset vil la en forlovelse overskygge dette. 

– Mandag innleder WIlliam og Kate sitt besøk i New Zealand og Australia, der de har med seg sønnen George på 8 måneder, og jeg tror ikke Buckingham Palace vil la en forlovelse på hjemmebane overskygge dette på noen som helst måte. Men jeg tror absolutt at en kunngjøring kan komme senere på vårparten eller på forsommeren.

UT PÅ TUR: Cressida Bonas og Prins Harry på vift. Foto: Stella pictures
UT PÅ TUR: Cressida Bonas og Prins Harry på vift. Foto: Stella pictures

Felles omgangskrets

Cressida Bonas ble introdusert for Prins Harry gjennom hans kusine, Prinsesse Eugenie, som er en del av hennes omgangskrets. Og nå har paret holdt sammen i omlag to år.

I starten av forholdet fortalte Prins Harry at han synes det var vanskelig å finne en partner som var villig til å ofre alt som må til for å være et medlem av kongefamilien. I et TV-intervju sa han:

– Jeg ser ikke etter en som kan fylle en rolle, men det er åpenbart at jeg må finne en som kan takle det. 

Forholdet med hans tidligere kjæreste Chelsy Davy tok slutt i 2009 fordi hun ikke lenger ville være en del av den britiske kongefamilien. Mange tror nok det er grunnen til at Prins Harry var svært opptatt av å finne en jente som godtar omstendighetene rundt kongefamilien.