GRAVID OG «IDOL»-KLAR: Tone Damli Aaberge. Foto: Tor Gunnar Berland/FameFlynet Norway
GRAVID OG «IDOL»-KLAR: Tone Damli Aaberge. Foto: Tor Gunnar Berland/FameFlynet Norway

Tone Damli Aaberge strålte og viste fram babymagen i «Senkveld»

– Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt tung og andpusten.

«Idol»-aktuelle Tone Damli Aaberge venter sitt første barn denne våren. Under torsdagens innspilling av «Senkveld», forteller artisten at hun kjenner at kroppen er i endring.

– Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt tung og andpusten. Men utenom det holder jeg meg vel ganske greit, smiler hun.

– Skal jobbe til kroppen sier stopp

Damli Aaberge har termin midt under innspillingen av årets auditionrunder i «Idol». 25-åringen forteller at hun er fast bestemt på å jobbe helt til det ikke lenger er mulig.

PÅ HØYE HÆLER: Damli Aaberge viste fram babymagen under innspillingen av «Senkveld». Foto: Tor Gunanr Berland/FameFlynet Norway
PÅ HØYE HÆLER: Damli Aaberge viste fram babymagen under innspillingen av «Senkveld». Foto: Tor Gunanr Berland/FameFlynet Norway

– Jeg skal gjøre så mye jeg klarer helt til kroppen sier stopp og helt til dette vidunderet kommer ut! Og når jeg gir meg, har vi en backup-plan. Vi har noen fine folk som skal komme og erstatte meg, sier dommeren, som ikke vil røpe hvem som kommer til å ta hennes plass i dommerstolen.

«Idol» besøker Bergen neste uke - meld deg på her!

Tar med barnefaren på jobbtur

Dersom den nyfødte skulle komme til verden før planlagt, trenger ikke Damli Aaberge ta turen til fødestuen alene. Samboer Markus Foss (30) blir nemlig med på «Idol»-turen. 

– Jeg har helgardert meg, så han er med meg på tur. Så skulle jeg nå føde i en eller annen by så har jeg ham der, smiler hun.

Med på reiselasset er selvsagt også «Idol»-kollegene «Greve» Pettersen, Kurt Nilsen og Esben «Dansken» Selvig. Alle tre er fedre, men det spørs om ikke den kvinnelige representatnten av kvartetten må lete andre steder for råd om barneoppdragelse.

– Det eneste rådet «Dansken» har gitt meg er «sett barnet ute i skogen, så lærer det å passe seg selv», ler den kommende moren.

Bolleglad

25-åringen opplyser om at hun ikke har noen spesielle cravings som gravid, men at det ér et par matvarer som smaker ekstra godt om dagen.

– Jeg prøver jo å forholde meg til et normalt kosthold selv om jeg er gravid. Jeg prøver ikke å tenke at dette er noen friperiode. Men jeg koser meg innimellom. Jeg har veldig lyst på hveteboller og kanelboller, røper Tone Damli Aaberge.

 Se «Idol»-juryen gjeste «Senkveld» fredag klokken 22.15 på TV 2.

Meld deg på «Idol» her!