Pat Sharp kritisk til den norske drikkekulturen 

– Nordmenn elsker å drikke, sier 80-tallsikonet. 

 Pat Sharps hockeysveis har blitt kåret til den verste hårstilen på 80-tallet. Briten var superstjerne på Sky Channel - og har siden jobbet med TV og radio i England. 

– Håret mitt var langt på grunn av dere nordmenn. Hver gang jeg var i Norge så jeg kjekkaser med langt blondt hår og jeg ville også se ut som en løve, sier 

52-åringen jobber nå som radiovert i London, og skal senere denne måneden lede 80-tallsfesten «We love the 80s» på Telenor Arena. 

Norsk kone

Han har vært gift med norske Monica fra Stovner siden 1986 og paret har tre barn sammen. 

Men til tross for mange år i bransjen, og at han jobber som DJ på events verden over, har Sharp en lite utsvevende livsstil. For dem som måtte tro at Sharp har levd mediebransjens myter om sene kvelder, damer og mye alkohol, har tatt feil. 

– I media er mange assosiert med festing, alkohol og rus, men jeg har aldri drukket alkohol i hele mitt liv. Jeg har aldri smakt en eneste øl, sier han. 

Nordmenn elsker alkohol

Superstjernen kritiserer den norske drikkekulturen som han opplever på nært hold i jobben som DJ på norske utesteder. 

– Når jeg gjør show i Norge er det en del som blir over stadig beruset. De klarer ikke engang å snakke. Jeg må holde dem oppe så de ikke faller av stolene sine. Jeg synes de burde roe ned litt, sier Sharp, med glimt i øyet.