KHL? Kan Jonte Berg og Sondre Olden etter hvert bli å se i Europas gjeveste hockeyliga?  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KHL? Kan Jonte Berg og Sondre Olden etter hvert bli å se i Europas gjeveste hockeyliga?  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Ishockeyforbundet sier ja til at VIF kan søke om opptak til KHL

... Men ishockeyforbundet vil ta ny stilling til en eventuell søknad hvis Vålerenga får et reelt tilbud om spill i den gjeveste hockeyligaen i Europa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om ishockey er!

– Vi har sagt ja til at Vålerenga kan søke om opptak i KHL, men vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse om de får grønt lys fra oss, sier generalsekretær i ishockeyforbundet Ottar Eide til TV 2.

– Dersom det skal bli aktuelt, og de får et reelt tilbud, vil vi ta en ny vurdering, fortsetter han.

Eide forteller at etter å ha manglet en god del informasjon fra Vålerenga i forrige uke, har forbundet nå mottatt noe mer.

– Vi hadde et møte med Vålerenga onsdag, og mottok en god del ny informasjon. Men vi vil se mer av budsjettplanene og lignende før vi eventuelt gir dem et endelig ja.

– Etter det vi har blitt fortalt vil Vålerenga nå sende en søknad til KHL, sier Eide, før han legger til:

– Det er opp til Vålerenga nå. Vi har gitt dem en åpning, men ikke sagt definitivt ja. Det er fortsatt en vei å gå, sier generalsekretæren.