VIL HA HOVEDROLLEN: Edinson Cavani trives ikke i Zlatan Ibrahimovic' skygge, og i Chelsea er det ingen målscorere som kan ta fra ham en plass i solen. Foto: REUTERS/Eric Gaillard
VIL HA HOVEDROLLEN: Edinson Cavani trives ikke i Zlatan Ibrahimovic' skygge, og i Chelsea er det ingen målscorere som kan ta fra ham en plass i solen. Foto: REUTERS/Eric Gaillard

Fotballryktene:
– Cavani sa nei til Manchester United, men åpner for Chelsea

Og Tottenham-spiller vurderer å ta en «Sol Campbell».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvem er ditt favorittlag koblet til foran sommerens overgangsvindu?

Det er fortsatt lenge til klubbene får kjøpe nye spillere. Men spekulasjonene er allerede mange i media.

Og alt tyder på at det skal brukes mye penger denne sommeren.

Edinson Cavani kom til Paris Saint-Germain foran denne sesongen. Da var også Chelsea på banen og ville lokke uruguayaneren til London, men valget falt på hardt satsende franskmenn. Nå åpner han for Chelsea etter bare en sesong i den franske hovedstaden. Ifølge Daily Mirror liker han dårlig å leve i skyggen av Zlatan Ibrahimovic, og legger ikke skjul på at han kan tenke seg å spille i England. Selv om han nylig uttalte at en overgang til Manchester United ikke var aktuelt. Men Chelsea kan lokke med Champions League-fotball, noe som trolig bare blir vist på tv på Old Trafford neste sesong.

Paris Saint-Germain har på sin side funnet frem kalkulatoren og kommet frem til at Eden Hazard er verdt 400 millioner kroner, og vil komme med et generøst tilbud til Chelsea om å overta belgierens lønnsforpliktelser for denne summen, skriver L'Equipe.

Chelsea og Manchester United kan komme til å havne i budkrig om flere spillere denne sommeren. Det er ingen hemmelighet at begge klubbene skal ha seg en ny venstreback. Jose Mourinho har allerede avskiltet Ashley Cole, og spiller for tiden med en høyreback på venstresiden, mens Manchester United sliter med Patrice Evra, som stort sett bare har navnet sitt igjen. Southamptons Luke Shaw har lenge vært nevnt som et alternativ for begge klubbene, men nå skriver talkSPORT at brasilianske Alex Sandro er sett på som et billigere og mer ferdig alternativ av begge klubber.

Liverpool er også på jakt etter venstreback, og manager Brendan Rodgers skal ha siktet seg ut Real Madrids Marcelo som sitt førstevalg. Men ifølge El Mundo Deportivo har ikke brasilianeren planer om å flytte på seg, selv om han bare har ett år igjen av kontrakten sin.

Sol Campbell sikret seg evig pipekonsert og alle de ukvemsord som ikke finnes i noen ordbok da han forlot Tottenham for erkerival Arsenal, og tok alle pengene i egen lomme. Nå kan Younes Kaboul gjøre akkurat det samme. Midtstopperen, som har båret kapteinsbindet i de siste kampene, står uten kontrakt med Spurs til sommeren, og står fritt til å forhandle med den klubben han vil. Ifølge Daily Star er franskmannen bestekompis med Arsenals Abou Diaby, og skal ha sagt til venner at han veldig gjerne spiller for The Gunners neste sesong. Med Thomas Vermaelen på vei bort, så er Arsenal virkelig i beit for midtstoppere. Og Arsene Wenger har aldri lagt skjul på at han foretrekker en gratis franskmann fremfor en dyr engelskmann.

En annen som kan forsvinne fra Spurs er keeper Hugo Lloris. Franskmannen har ikke lagt skjul på at han savner å spille Champions League. I Tottenham er det som kjent torsdag som er kvelden for europacupfotball. Nå skal tre av kvartfinalelagene i Champions League være interessert i å hente ham, skriver Daily Mirror. Og på toppen av det hele kan alle tre garantere spill på Europas største arena også neste sesong. Både Atletico Madrid og Barcelona skal ha ny keeper til neste sesong. Atletico Madrid innser at de mister Thibaut Courtois etter å ha hatt belgieren på lån fra Chelsea i to sesonger. Victor Valdes forlater Barca etter sesongen, og mye tyder på at Marc-André ter Stegen blir hans erstatter. Men Lloris er et mer etablert alternativ. Den tredje klubben som er interessert er Paris Saint-Germain, som gjerne vil ha den franske landslagskeeperen mellom stengene.

Ryktene om at Louis van Gaal overtar managerroret i Tottenham neste sesong, har versert lenge. Nå tar talkSPORT det et steg videre og hevder at klubben også er interessert i å hente en nederlandsk spiller til White Hart Lane. Spilleren skal være Ajax-unggutten Davy Klaasen, som nylig fikk sin landslagsdebut av van Gaal.

Borte i gaten på Emirates Stadium skal de handle fra en annen hylle. For når Nicklas Bendtner nå forsvinner fra Arsenal, må han erstattes. Og «verdens beste spiss» erstattes ikke i en håndvending. Men ifølge Metro satses det på at enten Diego CostaMario Mandzukic eller Julian Draxler skal prøve å fylle danskens sko neste sesong.

Adrien Rabiot er kanskje Frankrikes største fotballtalent i øyeblikket. Men å være 18 år og spille for utålmodige Paris Saint-Germain er ingen enkel sak. Klubben har allerede Yohan CabayeBlaise Matuidi og Marco Verratti i hans posisjon, og kommer sikkert til å strø ut noen hundre millioner på overgangsmarkedet til sommeren. Rabiot nekter å signere en ny kontrakt med PSG hvis ikke han får garantier om spilletid. Derfor kan han komme til å forsvinne til sommeren når han bare har ett år igjen av sin gjeldende kontrakt. Arsenal er som alltid interessert når det er unge franskmenn på flyttefot. Også Chelsea, Juventus og Roma viser interesse for midtbanespilleren, skriver talkSPORT.

West Ham langt på vei sikret seg fornyet Premier League-liv med seieren over Sunderland på mandag. Nå har Sam Allardyce begynt å planlegge neste sesong. Og han skal planer om å gi spillertroppen en skikkelig ansiktsløfting. Joe ColeJussi JääskelainenMatt TaylorRicardo Vaz TeModibo MaigaAlou Diarra og leiesoldatene Marco Boriello og Antonio Nocerino spiller neppe for The Hammers neste sesong. Inn skal han ha minst tre og maksimum fem spillere. Ifølge Daily Mirror skal tidligere Sunderland-spiss Asamoah Gyan stå høyt i kurs. Det skal også Fenerbahces Raul Meireles, som også har en fortid i England. Manchester Uniteds Wilfried Zaha står også på handlelisten til «Big Sam».

Everton har ikke det store håpet om å beholde sin toppscorer Romelu Lukaku. Mens Newcastle er ute etter en spiss som kan score mål ettersom Papiss Cissé virker å ha brukt opp scoringene sine. Ifølge Izvestia skal begge klubbene ha CSKA Moskvas Seidou Doumbia høyt på ønskelisten, men de får kamp av Monaco og Galatasaray om ivorianeren.