Neymar reddet uavgjort etter Diegos perlescoring

Atlético Madrid med strålende utgangspunkt før returkampen i Mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona-Atlético Madrid 1-1

Oppgjøret mellom de to spanske gigantene ble akkurat så intenst som spådd på forhånd. To strålende scoringer var det publikum på Camp Nou fikk servert i en kamp der Barcelona dominerte i store deler.

Etter å ha presset lenge uten uttelling mot et lavtliggende Atlético, fikk endelig Neymar satt inn utligningen for Barcelona etter en aldeles strålende gjennombruddspasning fra Andrés Iniesta. 

DRØMMESCORING: Diego vartet opp med en lekker scoring i 1-1-kampen mot Barcelona. FOTO:  REUTERS
DRØMMESCORING: Diego vartet opp med en lekker scoring i 1-1-kampen mot Barcelona. FOTO:  REUTERS

Diego-perle
Atlético var friske i starten av kampen, men fikk et skudd for baugen da ledestjernen på topp, Diego Costa, måtte ut med skade i den første omgangen. Han ble erstattet av Diego – et bytte som ga avkastning like etter pause.

Brasilianeren fikk ballen, vendte opp og hamret til fra distanse. Prosjektilet suste inn nærmeste kryss bak en sjanseløs José Pinto til ledelse for gjestene.

Vakkert av Iniesta
Men Barcelonas stjernegalleri hadde også noe magi på lager. 70 minutter var spilt da Iniesta vartet opp med presis pasning. Neymar, som var i enden av pasningen, visste akkurat hva som måtte gjøres. Brasilianeren avsluttet på direkten og overlistet Thibaut Courtois i Atlético-buret.

Barcelona dominerte totalt i banespillet i den andre omgangen. Vertskapet kom nære ved et frispark fra Lionel Messi like før full tid, men Atlético sto imot presset.

Med 1-1 drar Barcelona til Madrid med et noe vanskeligere utgangspunkt enn de nok hadde håpet på før tirsdagens kamp.