Rørt til tårer av Lars Lillo-Stenbergs vakre hyllest

Sliter med å holde tårene tilbake i «Hver gang vi møtes».

Sampda «Samsaya» Sharma (34) hylles i «Hver gang vi møtes» på TV 2 klokken 20.00

Samsaya er en norsk-indisk sanger og skuespiller som startet karrieren som rapper på slutten av 90-tallet. Hun platedebuterte i 2004 med «Shedding Skin» og har på løpende bånd levert en rekke singler siden den gang.

Lørdag klokken 20.00 på TV 2 hylles hun av «Hver gang vi møtes»-kollegene Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Øivind «ELG» Elgenes, Simone Eriksrud og Alexander Rybak.

Tårevått

Lars Lillo-Stenberg velger singelen «Apple» fra 2012 og har som vanlig oversatt teksten fra engelsk til norsk. Samsaya klarer ikke å holde tårene tilbake under fremførelsen av låten hun skrev til sin mor.

– Den låta synes jeg det er vanskelig å synge selv. Ikke fordi den er teknisk vanskelig, men den er emosjonell og veldig personlig. Jeg tillater meg aldri å gråte på den, for da klarer jeg ikke å fullføre låta. Man må liksom gråte i fred, og det fikk jeg da Lars sang den. Jeg ble så lykkelig over at de andre skjønte hvorfor den er så personlig for meg. Han har også en unik evne til å synge på en personlig måte. Det ble mer nært, sier Samsaya til TV 2.

Blant høydepunktene

På spørsmål om musikalske høydepunkt i «Hver gang vi møtes», nevner Lars Lillo-Stenberg Samsaya-låten han fremførte.

– Jeg har ikke bestemt meg for hvilke av låtene jeg sang som var sterkest å synge, men det var ganske flott å synge Samsaya-låta jeg kalte «Eple», sier Stenberg til TV 2.

Se alle opptredenene fra Øivind «ELG» Elgenes' dag
Se alle opptredenene fra Anneli Dreckers dag
Se alle opptredenene fra Alexander Rybaks dag
Se alle opptredenene fra Simone Eriksruds dag
Se alle opptredenene fra Sigvart Dagslands dag